| gramavaleria a întrebat:

Ce sa fac ca baiatul vietii mele sa ma iubeasca? dau funda.

Răspuns Câştigător
| Lindaaa a răspuns:

Hei nu prea cred ca chaiir este baiatul vietii tale caci vei intilni multi mai multi. Daca vrei sa te iubeasca fal sa te doreasca tot mai mult.Nu fi ca altele care cum vad ca un baiat lea salutat stau si sa invirtesc si sa fudulesc prin preajma lui.incerca sa nu fii asa si poate chiar un pic mai indiferenta.Dar sa stii ca nu poti impune un baiat sa te iubeasca.Si inca un lucru nu-l lasa sa te afecteaze nu-l lasa sa te faca sa suferi. FUNDA plzzz?

9 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Degeaba il placi daca nu va potriviti la caracter.(presupun ca doar fizicul sau?)

| crisiss a răspuns:

Ofera-i mult sex crede-ma o sa te iubeasca ffff multwinking

| Azµre a răspuns:

Daca e al tau cred ca te iubeste deja laughing altfel nu ar mai fi stat cu tine

| Fantastic7 a răspuns:

Du-te la Mama Omida sa-l vrajeasca pentru tine.smug

| floriasdfg a răspuns:

Da.

| DiaVp a răspuns:

Nu poti obliga un baiat sa te iubeasca, nici sa te placa. Daca nu te iubeste, inseamna ca nu-i de tine, si lasa-l pe ala si traieste-ti viata.Stiu ca este foarte greu sa treci peste o dragoste, dar crede-ma, iti vei reveni.
Sper ca te-am putut ajuta.

| pdanutza a răspuns:

Ohh...intrebarea e cam dificila si nu stiu daca vei putea sa faci pe cinev sa te iubeasca daca acea persoana nici nu se uita la tine, dar iarasi te rog daca ai putea sa mai concretizezi va stiti? sinteti prieteni? si multe altele aici depinde de atirnarea voastra persoanala unul fata de altul, asa cate rog sa mai detaliezi putin.

| Prometeus20 a răspuns:

Detaliaza, te rog!

| suntrau a răspuns:

Sa nu-i mai spui "baiatul vietii tale" si sa te observe ca pe o potentiala prietena ...de-acolo continua el si tu dai note ca la patinajsmug

Întrebări similare