anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca sa ma placa o fata? Vreau parerea unei fete.Cel mai sincer raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| fuckeveryone a răspuns:

Hm... Pot sa spun ca un baiat m-a facut sa-l plac, cu toate ca nu era genul meu de baiat si nici macar nu-i retinusem numele cand l-am cunoscut. Chiar nu i-am dat deloc importanta. Numai ca la un moment dat am inceput sa vorbim prin mesaje si m-a dat pe spate replicile lui. Avea niste vorbe de poet de-mi venea sa cred ca e mort dupa mine. Incepuse sa-mi placa intr-adevar acest baiat. Pana am deschis ochii si mi-am dat seama ca doar vorbele erau de el. Povestea e foarte lunga, iar momentan nu mai avem absolut nici o treaba si sunt foarte multumita de asta. Nici legatura nu am mai pastrat-o. Am rupt legatura la momentul potrivit si ma bucur de asta, ca daca nu s-ar fi intamplat si el ar fi continuat cu replicile lui, mi-as fi pierdut mintile si probabil as fi inceput sa-l plac enorm...
Ideea este ca poti sa faci o fata sa te placa spunandu-i ca este cea mai frumoasa fata pe care ai vazut-o, ca te topesti dupa ea si ca te innebuneste felul cum arata. Sa-i spui cat mai multe vorbe dulci si frumoase. Fetelor asta le place.

3 răspunsuri:
| Xenya a răspuns:

Sa fii tu insuti!

| AllCapone a răspuns:

Hai sa-ti zic de la barbat la barbat, ca sa te placa o fata nu incerca sa iesi in evidenta foarte multhappy fii uh insuti si fii respectos (nu ma refer sa-i saruti mana sau alcv, dar sa stii cum sa vb cu ea)!

| AlexaChristiana2000 a răspuns:

Nu o poti face sa te placa daca nu te place, dar incearca sa te apropii de ea si sa o intrebi daca si ea te place. Daca te place puteti iesi la un suc/prajitura si dupa ceva timp se va infiripa o relatie draguta.