Ideea e sa nu o fortezi ca o sa iasa naspa, si daca la 15 ani zice ca nu e pregatita probabil ai langa tine o persoana cumsecade, eu as zice sa astepti si sa demonstrezi ca esti barbatul care e langa ea
Pai tu ce varsta ai? si da 15 ani nu-i indicat pentru act sexual daca chiar o iubesti asteapta sa mai creasca 16-17 si ai putea incerca dar na...bafta
O sa intri la corupere de minori)
da daca vrei sa **** ii dai niste alexandrion amestecat cu finlandia si cu o bere rece si faci ce vrei din ea
Buna Bellatores! eu cred ca daca fata spune ca nu este pregatita pentru acest lucru sa nu o fortezi. astfel vei face mai rau, iar aceasta se va desparti de tine. trebuie sa fi langa ea si sa-i arai ca nu esti ca aslti baieti care vor decat dragoste.
Daca o iubesti o intelegi si o astepti.Cu siguranta daca va fi o relatie serioasa veti avea timpt de detoate, asa ca ai rabdare!
Prietena ta este intr-adevar prea mica si nu poate fi pregatita. Tu mai asteapta macar vreo 2 ani si jumatate si vei vedea ca atunci va fi pregatita. Nici macar nu mai e mult timp si, cu ocazia asta, te mai maturizezi si tu, fiindca ai o gandire foarte puerila si n-ai sa faci fata vietii sexuale.
Hey,ia'o incet depinde de cat timp sunteti impreuna si daca ea nu se simte pregatita nici fizic nici psihic asteapta si dovedestei ca nu esti ca ceilalti baieti ci chiar tii la ea probabil ea crede ca o vrei doar pentru sex cine stie? take it easy, have a nice day!
Eu am 16 ani si m-am saturat de laba ca ursu de miere.o fac uneori de 5 ori pe zi
Alecsandraa97 întreabă: