Sti care s-a dovedit mereu rezolvarea pentru o problema? Infruntarea ei,te poate trata dentistu de acasa? Du-te daca ai o prietena buna si spune-i sa o intrebe odata daca ii place de tine ca va vazut cum va jucati,dar aici este faza ca dupa ce o sa iti dea raspunsul DA tu o sa sari pe ea si sincer s-ar putea simti scarbita de cum ai incercat tu sa afli asta,daca va intelegeti asa bine nu ar trebui sa ai nicio problema sa o chemi in oras nu? Mergeti la un film si la umomendat cand simti momentul spune-i asa la ureche la film, vreau sa fac ceva daca iti convine raspunde-mi daca nu da-mi o palma, si sarut-o! daca te refuza nu muri, ii spui ca ai crezut ca ar putea fi ceva intre voi si ai vrea sa fitit prieteni si apoi o imbratisezi, te va intelege si in cel mai rau caz totul va fi ca inainte
Hmmm. nu stiu daca am atata tupeu s-o sarut , iar dupa aceea relatia de prietenie dintre noi ar "in cel mai rau caz ca inainte" deoarece ea se uita cu alti ochi la mine cand stie ca o plac iar sentimental nu este reciproc.
Iar partea in care ma folosesc de o buna prietena sa afle nu cred ca e prea bine, deoarece ma v-a crede un las...
Daca spui ca partea in care o prietena sa te ajute te face las te felicit pentru ca asta cred si eu dar incercam sa iti dau o varianta si ai putea sa te folosesti de ea, uite care e ideea, eu iti spun ca nu e un risc aici depinde si de tine, incearca daca te refuza cu sarutul sa ii arati ca n-ai nicio problema sa fiti ca inainte si sa uitati episodu...merita sa incerci pentru ca nu e rusine sa iti placa de ea si ar trebui sa fie flatata
Salut.
am citit si sunt convins de un lucru. fata asta e indragostita de tine. lasa un ID de mess, vreau sa stiu cum decurge relatia voastra de "prietenie".
aceeasi poveste de cucerit inimi. scoate fata la o plimbare, seara si zi-i o poveste de groaza, apoi ia-o da mana, dar sa nu o saruti! daca nu iese cu tine, iesi cu mai multi prieteni. asa, vei putea sa o iei de mana. prietene, sa nu dai inapoi. gandeste-te ca pana la capatul plimbarii ea ar putea renunta la tine. nu face miscari bruste, nu uita sa respiri, si vorbeste in soapta.
Nu uita de Orbit!
Intre o fata si un baiat nu poate exista o relatie de prietenie iar daa ea face acele gesturi iti spun, din propria experienta, ca ea iti da semne ca te place si asteapta sa faci tu primul pas. daca ti e frica de reactia ei incepe si tu tot cu mici gesturi, joculete si vezi cum reactioneaza.
Bananacantareata87 întreabă: