In primul rand, daca ii placea atat de tare de tine si daca vedea ca tu esti putin papa lapte, sigur facea ea ceva ca sa avanseze relatia.
Probabil ai fost un fel de...tranzitie pentru ea intre fostul si actualul.
Stai si asteapta sa te caute daca vrei, desi eu nu te sfatuiesc.
Eu in locul tau as vorbi cu ea, i-as explica de ce m-am suparat ca magarul pe sac, i-as spune ca imi pare rau ca nu am avut curajul sa lupt pentru ea si i-as ura viata fericita.
Rautacios comentariu
Ce spui tu ai dreptate oricum timpul le rezolva pe toate.
In legatura cu primul pas..nu cred ca exista fata sa faca ea primul pas poate daca este prea disperata.
In general fetele au un orgoliu foarte puternic. In sfarsit...astazi am fost la liceu se pupa cu actualul se
simtea foarte bine si mi-a aruncat o privire.Eu am inteles "ute daca n-ai facut nimic m-a luat altul".
Atunci nu ai pierdut cine stie ce . daca ii placea de tine te astepta
"In general fetele au un orgoliu foarte puternic. " pe dracu. daca citesti pe internet ai sa vezi ca fetele nu fac primul pas pentru simplu fac ca "trebuie" ( invatatura de pe vremea lu" bunica ) sau ca le e frica de un refuz. de aia baietii "trebuie" sa faca totul si ele doar sa astepte pomana
Ps, asta e diferenta dintre o fata si o femeie care ia ce crede ca ii se cuvine. tu pur si simplu nu erai acel ceva care ea il vroia -. next
Nu e adevarat. Fetele INTOTDEAUNA fac primul pas, ca e mai subtil sau mai pe fata, asta e partea a doua. Dar instinctiv, pana cand fata nu face primul pas...baiatul sta si asteapta. Daca ea facea ceva, dadea un semnal si te lasa sa aflii ca e ok sa faci ceva.
Asta e a dat semnale deci eu cred ca ma place altfel nu imi datea ea mesaje fara sa o bag in seama si nu ma suna sa vorbim cand se uita la televizor.Eu am gresit ca nu am avut curajul sa fac ceea ce simt!
Tu crezi ca o fata are termen de expirare? adica te asteapta maxim o saptamana si dupa fuge dupa altul? or fi si de alea destule, si se pare ca si asta o fii.ce vreau sa zic este ca in caz de te placea te astepa ea mai mult stai linistit. am vazut fete aici pe site (si in realitate ) care asteptau dupa baiatul care il placeau si ani ca el sa faca un pas, ceva. poate ea e genul care se plictiseste repede, cine stie. balta e plina de pesti, treci la urmatoarea. sunt destule
Cred ca asta este s-a plictisit sa mai astepte si si-a gasit un iubit repede oricum este grnul de relatie care dureaza maxim 2 saptamani
..si apoi nu stiu de ce am presimtirea ca ma va baga ea in seama. Pana atunci eu nu ii mai zic nimic
linarkfts întreabă: