| bchirita95 a întrebat:

Cel mai bun prieten al meu este intr-o relatie de 5 luni. Fata cu care este el este foarte frumoasa.Am mai avut o relatie cu ea in trecut, el nu stie asta.Ce sa fac:sa ii spun ca o plac (si poate voi avea o relate cu ea) sau imi pastrez prietenia cu baiatul?

Răspuns Câştigător
| AndreeaIII a răspuns:

Eu iti zic sa pastrezi prietenia cu el deoarece fete mai sunt(iti zic din propria experienta) si nu merita sa pierzi o prietenie pentru cimeva din trecut. Poti sa ii spui ca ai fost cu ea, dar eu cred ca e mai bine sa il alegi pe prietenul tau:-)

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Putin intortocheata povestea ta: ai avut o relatie cu o fata, timp in care nu i-ai spus ca o placi (?!), iar acum fata a fost cucerita de prietenul tau. Lasa-i in pace, sa se bucure de relatia lor, iar tu, asculta melodiile: " Sotia prietenului meu", cantata de Alexandru Jula si " O fata mai gasesti.", cantata de Jean Paunescu.

| stark47 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa te bagi din moment ce ea este intr-o relatie.
daca ea te abordeaza pe tine in sensul asta, atunci devine cu totul si cu totul alta poveste.insa acum cred ca ar trebui sa ii lasi pe cei doi sa isi urmeze cursul fara interferente si turbulente din partea ta.eu unul asa as proceda, cu tote ca sunt un tip posesiv, insa pot intelege aceste situatii si sa evit sa ma bag in ele(recunosc ca am facut-o cu cateva ocazii insa niciodata nu a iesit ceva bun)
te sfatui sa nu incerci, sa stai in banca ta si sa astepti sau sa treci peste

greece12
| greece12 a răspuns:

Ce putin poate insemna pentru tine prietenia ca sa gandesti in felul asta...