Poi pentru ca aca fiecare fata ar merge singura nu ar avea ce face adic sar plictisi daca mergem in haita mai glumim mai barfim mai vb despre baietii care ii placem si mai etc. 2.Mai mergem in haita cand ii vorba sa mergem la mall. 3 sau cand mergem la disko dca vr idul meu e cuzmanovjasmina
Pai sa stii ca asa sunt fetele in general... fetele stau cu alte fete, vb, mai barfesc si stiu sentimentul ptc nici voi nu va dati seama dar si voi stati cu alti baieti si fetele sunt timide. daca esti cad de cat frumusel orice fata poate fi a ta f usor. nu pot sa.ti zic tot acu ptc o sa se supere fetele pe mine. daca vrei sa vb ID meu ancalita18
Şi voi băieţii mergeţi în 'haită'. În general nimeni nu iese singur decât cu treabă sau dacă-i de fel mai singuratic/ă. Dacă vrei să-i spui ceva personal trebuie să o tragi deoparte, o rogi să vorbiţi între patru ochi şi gata. Daca nu o cunoşti nu prea ai să-i zici mare lucru, s-ar speria dacă ai cere-o de soţie cum o vezi, aşa că poţi vorbi şi de faţă cu grupul ei. Asta dacă nu eşti timid. Baftă!
De ce spui in haita si nu in gasca? si apoi, de ce tie rusine de prietele ei? ceo sa-ti faca ele? o sa te manace? viifrumos la ea si flirtreaza.sa fezi ce frumos o sa se evapore "haita"!
Deci...fetele umbla in "haita" pentru ca singure s-ar da mai multi baieti la ele.Am dreptate? si lor le-ar fi rusine.Cand ele sunt cu prietenele lor.au mai mult tupeu.si poate vorbesc mai mult.Eu umblu de obicei cu haita mea mica.Cea mai buna prietena a mea.Si cand nu sunt cu ea.sunt f retrasa.Sper ca ai inteles!
Un raspuns-rezumat la intrebarle tale despre fete: Noi suntem mult mai complicate decat voi din aproape toate punctele de vedere.