Tine mult de psihic
nu te va ajuta mult o carte
ori mergi la un medic
ori cumperi Durex Plesure care are o "crema" special pentru intarzierea ejacularii
Salut; am avut si eu probleme cu ejacularea precoce. eu am rezolvat cu pastilele astea: http://track.climaxcontrol.pl/product/Climax-Control/?pid=119&uid=1419 m-am riscat sa iau pastile, stiu, dar au functionat si pana acum nu am patit nimic de la ele.
Pai inainte in maxim 1-2 minute eram finish. Apoi, dupa ce am luat cam 2 saptamani climax control a inceput sa dureze destul de mult peste 10 min. Poate a fost si efect psihologic, dar ma bucur orice a fost. Eu am luat 2 pachete ca era promotie si mi-au mai dat bonus niste pastile de la care aveam erectii foarte puternice si chef mai mare ca de obicei. Nu am terminat ce-a de a doua cutie de climax control, cred ca un sfert nu am folosit; oricum, de atunci nu am mai avut nevoie de pastile. Probabil ca am capatat si incredere in mine, si am avut mare noroc ca prietena mea m-a sustinut in toata treaba asta, coteaza mult sa stii si partenera.
Pai iti ajunge o luna. scrie ca se iau zilnic si cu cel putin 48 de ore inainte de actul sexual.
Termina ma cu ejacularea ta precoce, crezi ca esti singurul? sunt foarte rari acei baieti care nu ejaculeaza "precoce" a innebunit lumea cu reclame si cu ejacularea precoce, medicamente spray-uri contra ejacularii precoce si mai stiu eu ce.nu e o rusine daca termini repede primul numar, si eu o tratam inainte ca pe o problema dar nu eram asa frustrat de treaba asta incat sa apelez la tot felul de leacuri si trucuri/sfaturi/carti si ce mai vrei tu. asa se intampla cand esti excitat, esti un om normal nu ai o problema, e doar in capul. Inca nu putem discuta mai multe deoarece esti inca virgin.dar renunta la aceasta grija, discuta cu partenera eventual explica-i ca asa se intampla la majoritatea baietilor cand se simt bine alaturi de partenerele lor.si va intelege.treaba e sa ai erectie la urmatorul numar si va fi chiar fericita. Bafta