Da are o mare dreptate dar daca tu incerci sa-i zici sa-ti mai acorde o sansa ea va credee ca te are sub papuc si daca se va impaca cu tine te va tine mereu sub frica de despartire ca barbat trebuie sa-ti dai seama daca mai dorestew sa continue dupa comportamentul ei.Fiecare isi costruieste personbalitetea si din participare lui la relatii
E corect... Eu am o vorba pe care o zic cand ma cert sau ma despart de cineva, fie relatie de prietenie sau de iubire. Zice cam asa: "OK... Daca se intampla ceva, pe mine stii unde ma gasesti." Pe urma plec si imi vad de viata mea.
Incercand sa fortezi mana unei fete intr-o relatie care nu mai merge, nu va reusi decat cel mult sa prelungeasca certurile, si tot va veti desparti.
Cu siguranta ca nai vazut clipu de pe you tube cu mircea badea- daca tea parasit iubita! 1 uite acolo sfaturi, dar in principiu are dreptate! nu o mai suna daca ti-a dat papucii si tu stii ca nai gresit cu nimic eventual! asta nu inseamna ca nai iubit-o, ci ca nu ai permis ca sa fi calcat in picioare ca nu vrei sa stii cum e! tu arata-i indiferenta la dispartire si se va intoarce la tine, dar depinde de tine daca o vei primi inapoi sau nu!