| robertshadow a întrebat:

Citeam deunazi un articol ceva de genu:

Niciodata, dar absolut niciodata, nu incerca sa intorci decizia unei tipe care se desparta de tine!

Deci, nu o suna la o zi dupa despartire. Nu-i trimite mesaje patetice, nu incerca sa te intalnesti intamplator cu ea. Nu aranja sa participi la aceleasi petreceri, nu-i cere sa vina sa-si ia nu stiu ce deodorant uitat la tine.

Daca vei face vreunul dintre aceste lucruri, vei privit ca un tip fara personalitate si-ti vei pierde si increderea in tine. Vei fi afectat de un astfel de comportament si mai tarziu, dupa despartire, atunci cand incerci sa interactionezi cu alte fete. Lucrurile de genul acesta se autosculpteaza in caracterul unui barbat.

N-ai nevoie sa pleci dintr-o relatie ca un invins, ci ca o persoana careia i se deschid noi oportunitati.

Daca ajungi vreodata in situatia ca o tipa sa-ti dea papucii, nu te arata afectat. Zambeste, fii calm, arata-te de acord cu initiativa ei si ureaza-i drum bun cu eleganta.

O sa-ti para ciudat, dar multe dintre femeile care sustin ca ar da orice pentru ca partenerul sa nu sufere sunt inconstient ipocrite. Adica, daca tu ai o atitudine precum cea pe care ti-am recomandat-o mai sus, brusc vor regreta ca nu suferi!

Prin urmare, nu te arata afectat si vei trai o experienta interesanta. O experienta pe care multi barbati nu o traiesc pentru simplu fapt ca sunt prea ocupati sa-si planga de mila in momentul despartirii

In concluzie daca o fata ti-ar spune ca nu ar mai vrea fie cu tine pur si simplu u sa-i spui de acord,stiu ar surprinde-o ceea ce o sa-i zici u si poate ea o sa se gandeasca mai bine si o sa se intoarca,

Dar pe de alta parte te gandesti "oare nu era mai bine inainte sa am o discutie cu ea sa aflu si eu care este motivul acestei despartiri"

E foarte greu sa-i spui unei persoane cu care ai stat"luni sau ani" sau ma rog o perioada buna de timp simplu"DA,sunt de acord".E foarte greu sa-i spui asta mai ales daca o iubesti,am fost si eu pus intr-o situatie asemanatoare dar in schimb am discutat am intrebat-o bine fara mare folos dar ma intreb oare totusi e bine sa fii pragmatic,practic sa-i spui da,sunt de acord,sa o surprinzi.ce parere aveti si cum a-ti rectiona?

A-ti fii de acord,adica sincer chiar nu cred ca s-ar gandi la asta si practic a-i face-o sa se gandeasca sau a-ti incerca sa vorbesti cu ea, sa-i explici.

Ceea ce vrea sa spuna articolul e ca nu trebuie sa fii un"catelus" dar e foarte greu sa faci abstractie de chestia cu"discutatul'sa-i spui sa-ti mai acorde o sansa, sau ma rog..etc"mai ales daca o iubesti pe persoana respectiva si nu vrei sa o pierzi, Astept pareri! Multumesc!

3 răspunsuri:
| Andreyus13 a răspuns:

Da are o mare dreptate dar daca tu incerci sa-i zici sa-ti mai acorde o sansa ea va credee ca te are sub papuc si daca se va impaca cu tine te va tine mereu sub frica de despartire ca barbat trebuie sa-ti dai seama daca mai dorestew sa continue dupa comportamentul ei.Fiecare isi costruieste personbalitetea si din participare lui la relatii

| Jijell a răspuns:

E corect... Eu am o vorba pe care o zic cand ma cert sau ma despart de cineva, fie relatie de prietenie sau de iubire. Zice cam asa: "OK... Daca se intampla ceva, pe mine stii unde ma gasesti." Pe urma plec si imi vad de viata mea.

Incercand sa fortezi mana unei fete intr-o relatie care nu mai merge, nu va reusi decat cel mult sa prelungeasca certurile, si tot va veti desparti.

| BlackDice a răspuns:

Cu siguranta ca nai vazut clipu de pe you tube cu mircea badea- daca tea parasit iubita! 1 uite acolo sfaturi, dar in principiu are dreptate! nu o mai suna daca ti-a dat papucii si tu stii ca nai gresit cu nimic eventual! asta nu inseamna ca nai iubit-o, ci ca nu ai permis ca sa fi calcat in picioare ca nu vrei sa stii cum e! tu arata-i indiferenta la dispartire si se va intoarce la tine, dar depinde de tine daca o vei primi inapoi sau nu!