Am mai scris despre asta! Off... de ce naiba toata lumea vrea sa se rupa ata aceea?
1. Se poate intinde! in mod normal pielea de pe penis ar trebui sa fie decalotata pentru ca acolo se strange mizerie si trebuie curatata. Tragand de pielea aceea o sa se intinda si ata. In afara de asta penisul ar trebui sa stea decalotat mai tot timpul dar cum asta se va intampla pe masura ce vei avea viata sexuala regulata nu trebuie sa fie o grija permanenta. Cu prilejul experientelor sexuale ata se va intinde pentru ca iti dai seama ca acea piele care acopera glandul nu va ramane nemiscata in momentul intromisiunii, contactului sexual propriu-zis.
2.da se poate si rupe dar nu e o regula. Daca se rupe nu te panica. Se poate rupe cand tragi mai tare de piele pentru a decalota penisul sau se poate rupe la contactul sexual cand acesta nu este suficient umezit pentru a intra mai usor in vaginul femeii
Of, sper ca te-am lamurit. Am incercat sa vorbesc nu cu termeni pretentiosi dar totodata sa intelegi si ce se intampla
Salut ața aceea se rupe in momentul in care faci sex cu o fată, dar nu la toti se rupe, depinde de organism.
Ața nu se rupe! Este un mit prostesc! Ața este de fapt frenul ce leagă prepuțul de gland dacă tu rupi așa prepuțul nu va mai inveli complet glandul și te vei trezi cu iritații și nu numai.
Dobitoci mai sunteți de puneți astfel de întrebări. Ai mai mult de 12-13 ani? că dacă ai înseamnă că ai un iq de 60
De ce îi răspunzi asa? In bătaie de joc? Gîndestte te că el poate chiar crede că asa se rupe ața, si chiar face ce i ai zis, ce te costa să i spui adevărul?
Bravo Cristi, oricum am scris eu -sper sa inteleaga!
Dacă e prost să facă așa...
1. Se poate intinde! in mod normal pielea de pe penis ar trebui sa fie decalotata pentru ca acolo se strange mizerie si trebuie curatata. Tragand de pielea aceea o sa se intinda si ata. In afara de asta penisul ar trebui sa stea decalotat mai tot timpul dar cum asta se va intampla pe masura ce vei avea viata sexuala regulata nu trebuie sa fie o grija permanenta. Cu prilejul experientelor sexuale ata se va intinde pentru ca iti dai seama ca acea piele care acopera glandul nu va ramane nemiscata in momentul intromisiunii, contactului sexual propriu-zis.
2.da se poate si rupe dar nu e o regula. Daca se rupe nu te panica. Se poate rupe cand tragi mai tare de piele pentru a decalota penisul sau se poate rupe la contactul sexual cand acesta nu este suficient umezit pentru a intra mai usor in vaginul femeii
Of, sper ca te-am lamurit. Am incercat sa vorbesc nu cu termeni pretentiosi dar totodata sa intelegi si ce se intampla
Ma nu stiu cati dintre voi ati facut vreodata sex...incep sa cred ca foarte putini, daca frenul se rupe (desi nu stiu cum draq ai reusi sa faci asta) o sa se intample urmatoarele:
1)durere puternica lacinanta deoarece e o zona bine inervata
2)sangerare greu de controlat pentru ca e o zona bine vascularizata
3) daca il lasi asa infectie
sper ca nu o sa mai intrebe nimeni aceasta aberatie imbecila de acu
anonim_4396 întreabă: