anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Comunic de ceva vreme cu o fata pe facebook si mie imi place de ea.Am aflat acum ca ea nu are prieten si ca duminica trecuta s-a despartit de el.Dar mi-a zis ca ea nu s-a indragostit niciodata imi zicea ca ei doar se plimbau cu ea prin parc si doar pe facebook comunicau.laughingEu cam nu sunt mare Casanova,dar stiu ca tipii aceea cam nu stiu cum sa se comporte cu fetele,chiar deloc.Dar nu stiu,eu vorbesc cu ea deschis,dar nu stiu, vreau eu sa fiu prietenul ei si sa-i demonstrez ca ea poate avea dragoste.Dar nu stiu cum sa continui mai departe.Ce pot face ca ea sa se indragosteasca de mine?

Răspuns Câştigător
| DJViper a răspuns:

Frate imi esti tare simpatic.Cam prin asta trec si eu am aceeasi intrebare si pentru tine si pentru mine. Avem acel ceva ca sa cucerim o fata? Bai frate mie mi se pare o chestie tare sa te apropii cat mai mult de o fata cu care vrei sa ai un viitor.Eu pot sa-ti dau un singur sfat daca vrei sa faci dragoste cu ea incearc-o sa o convingi iesin in oras mai mult si dupa aia du-te la ea acasa incearca sa insisti dar nu prea mult ca o sa-si dea seama, doar e o fata frumoasa si destepta nu-i asa? Ma eu zic sa ai grija cum echilibrezi balanta ca sa ai parte numai de bucurii, asa ca ramai cu bine big grin

1 răspuns:
| Demonull a răspuns:

Ce problema, ce frumos dragoste adolescentina.
Mnea glumeam devil. ocupa ti timpul cu altceva.sa presupunem ca ea se va indragosti si totusi o sa ai o relatie si etc.Dar relatia asta nu tine prea mult si totusi dupa.o sa va jigniti si despartiti si nu o sa mai vorbiti
Concluzie? ramaneti doar prieteni daca se poate.