anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca daca sunt un baiat timid(mai ales cu fetele)sunt mai retras(fara cluburi,discoteci etc)am vreo sansa sa am vreo prietena(mentionez ca sunt mai retras, am 15 ani si imi place mai mult sportul decat distractiile,cluburile,discotecile etc)

3 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Ai toata viata inainte, indiferent daca esti timid cand vei intalni pe cineva care intr-adevar te face sa tremuri si vei simti ca esti indragostit, ai sa incepi sa o abordezi. Nu trebuie sa iti placa cluburile ca sa ai o prietena. Ai grija de tine si fi optimist pentru ca va veni si randul tau cat mai curand :*

| mulinobianco a răspuns:

Te respect pentru faptul ca esti mai atras de sport decit de distractii, serios imi plac asa baieti. Nu e o problema, e un plus chiar.Dar de timiditate, te roog din suflet, lupta cu ea, lupta! "baiat " si "timiditate" sunt doua cuvinte incompatibile! Cauta pe net ceva modalitati de depasire a situatiilor in care te simti timid, teste diferite, exista o sumedenie de modalitati pentru a lupta cu timiditatea.In viitor vei pierde mult daca acum nu vei solutiona problema. Bafta.

| TraficantăDeDulciuri a răspuns:

Ai sanse egale cu cei care sunt opusul tău. Mie de exemplu imi place la un baiat lucrurile astea. Adica apreciez faptul ca nu sunt golani ca nu fumează si nu beau. De obicei băieţii timizi au si un vocabular mult mai frumos ceea ce pe unele fete le încântă. Ai grija la anturaj. Vei gasi 100% o prietena care sa te merite. Succes