| marius101101 a întrebat:

credeti ca este in regula sa fac sex cu prietena mea..eu am 16 ani si ia este mai mica ca mine cu o luna..intrebare este mai mult pentru ia deoarece nu vreausa ii fac ceva si dupa sa regret.happy raspundeti sincer si fara mistouri

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sincer, ar fi bine sa asteptati pana cand va puteti asuma orice poate sa rezulte din asta. Pentru ca niciodata nu esti 100% in siguranta, orice mijloc de protectie vei folosi.
Asteptati macar pana isi ia ea BAC-ul, sa nu se intample cumva sa trebuiasca sa mearga cu burta mare acolo, sau cu copilul de tata.
Deci asta ar fi cea mai buna varianta, daca sunteti amandoi de acord. Dar daca sunteti amandoi de acord sa faceti altceva, atunci faceti-o cu cap.

| neutrino a răspuns:

Sincer si fara misto, este cazul sa lasi fata in pace si sa mai asteptati un timp.

| Dariusuu a răspuns:

Prietena ta nu e pregătită nici fizic nici psihic, nu cred că vrei să primească ceva bolii incurabile mai târziu.
Dacă îți pasă de sănătatea ei mai aștepți cel puțin un an.

O zi superbă îți doresc.

| BSwwatch a răspuns:

Marius...pai pe ea trebuie sa o intrebi, ea stie cel mai bine ce doreste cu adevarat(nu recomand).Ai da dovada de un caracter exceptional daca n-ai intreba-o despre acest subiec si ai lasa ca evenimentele sa degurga de la sine, atunci cand va fi momentul eu cred ca se va petrece fara prea multe discutii in prealabil, totul vine de la sine, cand v-ati sarutat prima oara ai anuntat-o : vezi ca te sarut acum.....si poc ai sarutat-o? banuesc ca nu, a venit de la sine!

| mada1820 a răspuns:

Buna,in mod normal ar fi prea devreme sa incepeti de la aceasta varsta, insa aici totul depinde numai de voi, nimeni nu va poate impune sa o faceti acum sa nu. Daca voi va doriti asta foarte mult va urez sa fiti fericiti, dar este foarte important ca si ea sa isi doreasca asta si sa fie pregatita, nu sa o faca doar pentru tine!

| Pimpux a răspuns:

Raspuns sincer: ai o problema majora cu pronumele. "ia" = a lua, "ea" = pronume, te referi la o persoana de sex feminim. cel mai indicat pentru tine ar fi sa faci putin sex cu gramatica.

| TheRiff a răspuns:

Vorbeshte cu ea pe aceasta tema si daca va doriti ambii sa o faceti de ce nu. eu nu vad nici o problema in asta. e cv normal. si nu-i asculta pe cei care iti spun ca sunteti prea mici, mai asteapta putin... viata e scurta si trebuie sa o traiesti din plin... Succes!

| psychosocial_6198 a răspuns:

Poarta o discutie cu ea si pune-ti la punct niste lucruri. Intreab-o daca e pregatita dar nu fa presiuni. Aaa si revizuieste un pic "limburile romaneste"

| ErikaP a răspuns:

De ce nu puteti sa va bucurati de relatie si fara sa faceti sex?, tu esti baiat inteleg, dar ea e fata si e destul de mica pentru asta atat psihic cat si fizic. Acum nimeni nu iti poate interzice nici tie nici ei nimic, dar dupa parerea mea nu e bine.

| BadAxe a răspuns:

Ai doar 16 ani! Asteapta pana o sa mai cresti putin, nu te grabii iar apoi sa regreti ce-ai facut.Sa sti ca si fara sa fi facut sex esti tare, nu inseamna ca daca ai facut esti cel mai tare si cel mai wow. Nu fa ceva iar apoi sa regreti.