Pai,depinde de fata.Nu sunt toate la fel. Oricum.Inainte de a sta cu o fata, asigura-te ca nu e una dintre acele fete care alearga dupa toti baietii superbi si alteele. Majoritatea fetelor, fie ca sunt d-alea care le fug ochii dupa toti ori ca sunt cuminti, au o atractie aparte fata de smecherasi. O zic din propria experienta, chiar daca pare o prostie. Funditaa?
Stiu (ca cam) toate fetele sunt dupa bani si masini! in general cele mici sub 20 de ani! cele care au trecut de 20 au si o experienta si deja-s satule de impresii si vor liniste! si mai e partea cealalalta care se nasc cuminti numa..stii u, cam greu sa prinzi lampa lui aladin! nu-i imposibil, dar cam greu! pana la urma urmei, multe broaste trebuie pupate pana nu se transforma una in fat-frumos/ileana
Imi plac combinatiile mai exact normal sa aiba cate ceva din toate sa fie o balanta asa cum e si femeia care trebuie sa fie o doamna in societate, curva in pat si gospodina in bucatarie exact asa e si cu baietii...
oricarei fete/femei ii place un baiat/barbat care sa fie "smecheras" dar cu ea sa fie tandru(genul ala de barbat/baiat care desi e hai sa spunem curvar te face sa te simti cea mai speciala desi nu crezi ce iti spune pur si simplu esti de acord cu tot ce iti zice), sa aiba simtul umorului dar sa fie serios cand trebuie mai exact baiatul/barbatul trebuie sa stie cum sa se comportesi sa reactioneze in functie de situatie asta cauta orice femeie
Depinde de fata. Daca iei o curva, normal ca nu o sa o intereseze cat de educat si destept esti tu. Daca o sa iei o fata NORMALA, ea o sa fie interesata sa fii glumet, dragut, respectuos. Depinde de cine te inconjori si ce iti doresti.
Sunt fel si fel de fete. Unele sunt serioase altele, mai bine nu comentez. Depinde de ce fata ai pus ochii
Eu sincer ma uit la bunul simt, inteligenta, caracter, cei 7ani deacasa si suflet
Depinde unde a fost crescuta fata si in ce comunitate... daca fata locuieste cu tatal spre exemplu el o alinta si alea alea ea o sa devina bagaboanta deoarece nu poate vorbi cu tatal problemele ei sau daca fata sta cu mama si mama ei e o bagaboanta... vrea nu vrea o so urmeze pe maicasa dar sunt si fete scapate de sub control dupa anumite evenimente din viata se pot prosti
Fiecare Ori Baiat Ori Fata are comportamentul derivat din al parintilor... daca are o familie buna vor fi si ei oameni buni daca au o familie neinstarita sau copilul locuieste cu unul din parinti o poate lua pe cai gresite
Depinde de fiecare persoana in parte, dar eu sincera sa fiu in niciun caz nu prefer baietii care sunt cu nasul pe sus.In acest moment imi place un rocker si aici iti dovedesc ca fiecare persoana este diferita.
Stii, fetelor le plac baietii perversi, doar cu ele. timizi, cu altele.
Banii? ei bine banii deja nu mai sunt o problema cand iubesti cu adevarat, deja. este ceva mai putin important.
Dar bine inteles ca mai sunt si fete care profita. poate prea multe.
Trebuie sa stii cum sa le cauti, in general fetele serioase sunt mai greu de catsigat.
Fetelor le place sa aiba un baiat cat de cat indraznet. cateodata smecheras. cate un pic din toate.
Tiberiu567362 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: