Evident sa n-o crezi. Inseamna doar ca iti apreciaza mult personalitatea si face abstractie de cosurile care eventual vor trece.
Daca te iubeste, trece cu vederea.
Si eu am avut aceasta problema si acum am ramas cu unele urme, cam neplacute. Dar sunt baieti care trec cu vederea peste acest lucru. Asa si fetele: unele apreciaza caracterul, nu doar perfectiunea fizica.
Daca te iubeste te place oricum, daca totusi zice ca arati ok, desi nu crede asta, totusi te iubeste pentru ca nu vrea sa te raneasca, deci stai linistit si ia-ti o crema si renunta la dulciuri, mai ales cacao/ciocolata
Poate chiar te place aşa cum eşti.
Toţi avem defecte, şi totuşi găsim persoana care ne place aşa cum suntem
Pfff... Sunt fata si am un iubit cu aceeasi problema. Pe mine nu ma deranjeaza deloc pentru ca cosurile trec, dar personalitatea ramane si de asemenea si dragostea. Daca pe tine te deranjeaza ai putea sa te duci la dermatolog si o sa rezolvi problema. Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa iti faci probleme cum ca ea nu te-ar place asa cum esti, dar daca pe tine te deranjeaza consulta un medic dermatolog si o sa iti dea o crema cel mai probabil.