anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum am vazut ca nu prea sunt intrebari astazi (sau mi se pare mie), as avea eu o intrebare, cum iti dai seama ca o fata inca te place, mentionez ca anul trecut cand eram in clasa cu ea eram tot timpul impreuna (chiar daca nu am recunoscut ca ne placem), ne luam de mana, ne imbratisam, toate bune si frumaose...
Anul asta cand mai vine in vizita la noi in clasa (la niste prietene d'ale ei) e mult mai rece, dar avem momente cand ne uitam unul in ochii altuia (are niste ochi superbi :X, nu te poti abtine ) si stam asa cateva secunde, e ciudat laughing, e o fata foarte frumoasa si multi baieti ar vrea sa fie cu ea, dar stiu ca are prieten mai mare decat noi cu vreo 2-3 ani (asa e la moda acum.)+ ca s-a schimbat, cum am mai spus, e mult mai rece cu mine, dar uneori tot mai vine la mine si are chef de "joaca " daca intelegeti ce vreau sa spun. big grin Funda! (scuze ca am scris atat)

Răspuns Câştigător
| AleXisAleXis a răspuns:

Iti zic eu ce sa faci. Taci! laughing asta faci cand nu mai ai nimc de zis

28 răspunsuri:
| AleXisAleXis a răspuns:

Daca are chef de joaca cu tine, Eu cred ca ii esti drag si atat. Voi sunteti doar prieteni si atat, faptul ca va luati in brate si va tineti de mana cred ca este doar o joaca. Ea te considera doar un prieten, nu cred ca s`a gandit la posibilitatea sa fie impreuna cu tine. Poate e mai ``rece `` cu tine din cauza ca i`a atras atentia prietenul ei.

| NuMaContrazice a răspuns (pentru AleXisAleXis):

Nu il cunosc pe prietenul ei si nici el nu ma cunoaste, am aflat de el de la o prietena de-a ei iar anul trecut cand eram in aceeasi clasa toata lumea zicea ca suntem impreuna si cand zicea cineva ca mie imi place de ea sau ca ei ii place de mine nu zicea nimic si se rusina (la fel si eu ) si imi zicea ca sunt dragut straight face

| AleXisAleXis a răspuns (pentru NuMaContrazice):

I`ai vazut impreuna? Poate este o minciuna si nu are prieten. Vorbeste cu ea. Ca niste prieteni ati putea merge undeva la un suc sau la un film. O tragi de limba si afli tot. Decat sa iti faci tu fel si fel de iluzii

Pai si ea mi-a zis de el, sau ma rog....am intrebat-o eu laughing, dar asta a fost prin septembrie, octombrie, iar pe facebook nu am vazut commuri de la el pe pag ei si nici ea nu i-a lasat commuri lui, doar un like straight face, mai vine cateodata fericita pe la noi in clasa ca dupa ore se intalneste cu el x_X
P.S.Nu imi fac iluzii, dar eram curios pentru ca e o fata foarte draguta happy

Gelosule. Si tu vrei sa stii doar daca te place? sau sa fi impreuna cu ea? Trebuie sa afli cat de mult se iubesc ei si cat de fericita este ea cu el! stii? daca sunt fericiti impreuna nu cred ca e bine sa te bagi intre ei

Pai daca ma place normal ca vreau sa fiu cu ea.Despre ce e intre ei 2 nu stiu mai nimic si nu prea m-am bagat pentru ca as putea sa par un obsedat si nu vreau asta...

Daca este de mult timp cu el impreuna nu ai sanse sa-l lase pentru tine ( doar daca e o distractie pentru ea ) iar daca este de 1 luna cu el ai toate sansele sa incerci. Eu cred ca ii esti drag, cine stie? Incearca! nu ai nimic de pierdut! Dar daca se iubesc sa nu incerci ceva, te caut si te bat pentru asta laughing

laughing Nu mi-e mie de bataie, dar sunt impreuna de vreo 7-8 luni straight face

Daca ii este bine cu el nu il va lasa pentru tine. te-am dezamagit nu? laughing Esti indragostit de ea. Dar nu-i nimic nu te indragostesti o singura data in viata. Ai avea sanse la ea doar daca se cearta, dar rau eventaul sa o insele si ea sa vina la tine sa o consolezi sa-i oferi umarul tau sa dea apa la soricei hi hi

Mi-ai frant inima, mi-ai distrus sperantele rolling on the floor

Sunt sigura laughing Esti idragostit rau de ea, nu?

...termina ca ma rusinez happy

laughing te cred... esti idragostit de ea sau vrei doar sa incerci cat de bun e patul cu ea?

Sincer anul trecut eram topit dupa ea laughing, dar cand am aflat ca are prieten mi-a mai trecut dar sunt sigur ca m-as mai indragosti de ea o data daca as avea vreo sansa happy

Am o curiozitate. Cati ani ai?

16...

Multi inainte. SA ajungi un mos la 100 de ani cu baston laughing

Mai bine mor la 70 sarind coarda straight face

Ce te face sa crezi ca la 70 de ani nu o sa ai baston? laughing

Taci ca ma sperii! laughing

Nu vreau! laughing

Pai atunci! Nu mai stiu ce sa mai zic big grin.

Ok...tac.

Multumesc pentru fundita :*

Esti singura care mi-a raspuns .....si oricum iti dadeam funda, o meritiwinking.

Stiu ca merit, altfel nu mi-ai fi dat`o. Daca nu ai pomenit si de sex nu a fost nimeni intersat sa raspunda la intrebare

Mda....pai nici nu cred ca voi mai pomeni de "dragoste" vreo vreme.

Saracutzul de tine sad

Iti zic eu ce sa faci. Taci! laughing asta faci cand nu mai ai nimc de zis