| Sebastian222 a întrebat:

cum as putea avea mai mult succes la fete? adica sa vorbesc cu mai multehappy sa nu imi fie frica de un raspuns straight face sa nu fiu o persoana sufletistahappy si sa am tupeu la fetehappy funda + vot:happy:*

Răspuns Câştigător
| RaduDanut a răspuns:

Nu incerca sa fi nesimtit.Fi mereu ingrijit si de fiecare data cand au nevoie de ceva ajuta-le pentru ca asta conteaza.Trebuie sa fi sigur pe tine si niciodata sa nu te dai smecher in fata lor pentru ca asta poate strica relatia.De fiecare data cand gresesti cu ceva incearca sa iti repari greseala cu un "Imi pare rau"sau "Scuze". Sper sa ai noroc.Bafta

6 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Cumperi o pereche de c...e

| neutrino a răspuns:

Faci programul, il setezi coresapunzator si gata. Bafta.

| Louuder98 a răspuns:

Pai in primul rand nu incerca sa te dai tu mai smecheras,pentru ca majoritatea fetelor nu suporta nesimtiti,incearca sa te interesezi ce subiecte de conversatie au in general fetele din jurul tau, sau sa o ajuti pe vreo fata la teme, proiecte sau cu un sfat. In al doilea rand daca intodeauna o sa iti fie frica de un raspuns, o sa pierzi mult, trebuie sa iti faci curajwinking. Si in al 3 rand fetelor le plac baieti care au tupeu, dar nici prea mult, pentru ca o sa fii considerat un porc, si nu o sa se mai apropie nici o fata de tinelaughing

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Ma fiecare agata cum e el doar sa te cunosti tu intai pe tine si dupa sa incerci sa cunosti o fata

| Oaste a răspuns:

Iti tai o mana si tuturor o sa le fie mila de tine si o sa te intrebe cum sa te poate ajuta...

| Raluuux a răspuns:

Fi mereu tu! Asta este cel mai important. happy Degeaba incerci sa le aburesti cu prostii sau bla bla bla. Incearca sa le castigi increderea prin a fi deschis cu ele. Dar ai mare grija de ce fete alegi :*! Sper ca ti-am fost de folos happy