Sigur ca da insa trebuie sa te ambitionezi si autosugestionezi. Cred ca oricine ar cadea putin in depresie dupa o relatie de o astfel de durata si e de inteles, important e sa nu te lasi prada depresiei, iesi din casa, citeste ceva, vorbeste cu prietenii, cauta activitati care sa-ti distraga atentia.
Nu lua medicamente de depresie sub nici o forma fara consult medical si in nici un caz daca depresia nu e severa. O depresie post-relationship dureaza in mod obisnuit vreo cateva luni, ideal vreo 3, si daca sentimentele au fost puternice te refaci cu vointa in maxim un an. Desigur termenele astea sunt relative, sunt perioade de siguranta ca sa spun asa pentru a sti cand anume e prea mult.
Salut! Cred ca ai iesi din depresie daca ai invata sa scrii corect in limba romana.("Credeti", nu "Crede-ti"). Poate ca tocmai pentru ca esti agramat te-a parasit iubita!
1. Eu sunt de acord cu atrasul atentiei asupra greselilor gramaticale sau de logica. Din simplul motiv ca multe multe persoane de pe aici par mai mult interesate la varste destul de mici de sex decat de gramatica. Desigur el nu e la o varsta mica, intrebarea e pertinenta si eu unul n-am considerat necesar sa-i atrag atentia, nu e vreunul cu limbaj mesengeristic si intrebari tampe, a facut doar o greseala get over it.
2. Nu cred ca e cazul sa atragi cuiva atentia ca a gresit in modul ala extrem de urat si batand campii. "l-a parasit ca-i agramat" - asta e batut campii
3 Tocmai pentru ca-i democratie avem dreptul de a atrage atentia asupra unor greseli de gramatica INSA nu asa, a se revedea pct 2
Inseamna ca daca cineva o duce mai rau cu gramatica, nu poate pune o intrebare aici fara ca cineva sa se ia de ortografie. Daca cineva mai mic e interesat de sex, lasa sa fie. Tu nu ai fost la fel?
Tocmai de-aia eu nu ma iau de gramatica si ortografie in felul ala si nici la toate intrebarile. Insa ar fi bine sa scriem cat mai corect posibil.
Eu nu am fost la fel cum?
Am scris initial "credeti" cand am dat send la mesaj, mi-a facut cuvantul portocaliu. si am pus cratima sa vad ce vrea de la viata mea, am dat iar send si a mers ..si gata. Ideea e ce am vrut eu sa intreb si nu sa deschid topic aici ca am pus o linie in plus.
Sincer nu stiu cat de mult il iubesti,cat suferi,cat il mai vei iubi,nu stiu,totusi ajuta mult sportul,muzica,tot cei pozitiv,meditatia,somnul, plimbarile, nu-i rau sa incerci sa spui cuiva ce ai patit asa te descarci emotional, stiu ca e greu sa uiti dar cu timpul il vei uita, nu uita viata merge inainte si fara el /ea
Pai ai putea sa iti ocupi mintea cu alte lucruri cum ar fi gramatica. "credeti" se scrie fara cratima.
Incearca sa iti ocupi timpul! fa ceva distractiv ceva ce nu ai mai facut de mult timp! ceva ce iti place! Ceva ce te bine dispune :*