| k1nDeRs a întrebat:

Cum este prima data cand faci dragoste?

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Prima data nu e prea placut deoarece o sa doara putin, plus ca din cauza emotiilor pe care cu siguranta nu o sa le poti stapanii, nu o sa poti sa te relaxezi si sa te simti foarte bine! Insa, apoi de la a doua oara, o sa fie mai bine, trece ce a fost greu!

36 răspunsuri:
| Analytical a răspuns (pentru NatureSelf):

Da, prin gandire! e posibil, sa raspunzi?

| NatureSelf a răspuns (pentru Analytical):

Nu inteleg, daca ti-am vorbit urat, si erai asa desteapta cum ai zis, ce mai cauti la ora asta contrazicandute cu mine? eu zic ca tu... e mai complicat. Nu-ti raspund, nu sunt obligat. ti-am dat id-ul daca vrei mai vb acolo.

Nu vreau sa raspund, ca nu sunt obligat, daca tu crezi ca am 15 ani, de ce as incerca eu sa iti schimb punctul de vedere? te las sa te luminezi singura.

| Analytical a răspuns (pentru NatureSelf):

Deci sa crezi ca nu meriti sa vorbesc cu tine?happy ti-am raspuns pana acum din acelasi motiv pentru care si tu mi-ai raspuns! am vrut sa-ti arat ca nu toate suntem la fel dar nu am avut parte de mare realizare! ce id? unde?laughing ca nu mi l-ai dat! si, ca sa identifici un inteligent trebuie sa fi tu inteligent! deci?

Deci ti-am zis ceva, eu numai umplu cu prosti ca primeste asta 42 de raspunsuri dar nici una legat de intrebare, el(ea) merita asta? din partea noastra, eu zic ca probleme legate te voi le discutati in alta parte. asa si este.

| eddu08 a răspuns:

Fetele sunt mai rele decat baieti atunci cand vor p.a

Întrebări similare