| BalacuFlorin a întrebat:

Cum ii spun unei fete in fata ca imi place de ea si ca vreau sa fiu cu ea, vorbim de 3 luni pe mess, pana sa inceapa scoala, si am vorbit si putin face to face, chiar daca o sa-mi dea un raspuns NEGATIV, vreau sa o fac o iubesc in sufletul meu, sper sa simta si ea la fel pentru mine

Răspuns Câştigător
| AlexandraCroft a răspuns:

Buna Adelin!
Sa iti zic un pont. unei fete ii place sa vorbeasca cu baietii care intr-adevar are ce vorbii si daca li se pare amuzanti draguti etc.De obicei cand o fata nu este interesata de un baiat pe mess sau cum ai spus tu "face to face" ea evita cat se poate de mult sa nu aibe nimic de`a face cu el,deci daca ea vorbeste cu tine deschis cu tine si daca ii face placere sa isi petreaca timpu cu tine asta inseamna ca poate avea sentimente pentu tine.Cel mai bine este sa ii spui in fata, cel mai mult unei fete ii place sa i se zica in fata plus ca este si mult mai frumos decat sa ii zici pe mess ca o iubesti.nu mai bine ii spui in fata?
Si dupa fata iti poti da seama daca te place sau nu, posibil ca atunci cand ii vei spune in fata sa se intimideze si sa zica nu vrea sa fie din cauza emotiilor dar spune-i ca o sa astepti raspunsul ei.
Invit-o la un suc si spune-i ca ai sa ii spui ceva foarte important acolo poti sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta.Sunt sigura ca o sa vrea daca stii cum sa te porti cu ea.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa satate iti doresc.

4 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Nu pe mess.ca esti papagal... Invit-o afara happy si acolo o faci sa rada etc sa se simta bine si incerci cu sarutu happy

| FrozEenSoul a răspuns:

Salut! Te iei cu ea in vorba daca are pe cineva, vorbiti si iar vorbiti si ii zici asa (Intr-un loc mai retras, voi doi) : Auzi? Mie imi place de tine, te iubesc, astepti sa vezi ce zice, daca ea rade poate ai norocwinking Dupa bagi piesa de BAZA : Vrei sa fi cu mine? Daca zice da, norocul tau, gagicar te faciwinking. Dupa parerea mea incearca ca daca astepti ti-o fura altul... Incercarea moarte n-are! Bafta si succes, Funda? (lasi pm cu ce ai facuthappy )

| 0ffliner a răspuns:

Zii sincer :,, eu te iubesc''
daca va raspunde asa -chiar? mmmm nu stiu...
ii e rusine
-Scuz nu vreau
ii e frica
ori
your friend deleted you from friend list sad
PS Spune-i ceva care tu vrei! e complicat sa iti zic cum anume dar zii doar :eu te iubesc. (fara smile ca va intelege ca gluma).

| Gheorghe_Alexandru_1990 a răspuns:

Pai daca vrei eu-o in particular (daca esti la scoala intr-un colt) si spune-i dar intai ma ivb cu ea, du-te langa ea si vb, intrab-o si zii glume ( hioase nu cioc cioc un ***) apoi ii zici si sunt 70% sanse sa zica DA!