| SebyBoss97 a întrebat:

Cum imi pot da seama daca o fata ma place? (Nu vreau raspunsuri gen: Intreab-o etc.) Dupa gesturi s.a. Si acum 2 zile m-a intrebat de cine imi place, dar eu fiin timid si ´Prostut´ ca sa zic asa am zis ca nde nimeni. Help!

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Zambete,priviri,sunteti mai mereu impreuna etc
Incearca sa fi mai destept data viitoare cand te vezi cu ea, intreab-o tie de cine iti place, ca mie imi place de tine vezi atunci ce va raspundewinking

| Renard a răspuns:

Nu cred că ai greşit foarte mult spunându-i că de nimeni. Mă bazez pe ideea de "cucerire" (dacă te place se va simţi intrigată şi va încerca să te abordeze din nou) şi domnişoarele ne privesc posibile ţinte uşor sau greu de "capturat". Totul depinde de atenţia lor. Dacă te-a întrebat de cine îţi place poate însemna ceva bun. Ai putea să-i răspunzi la fel printr-o întrebare, chiar dacă nu îţi prea convine să primeşti aşa un răspuns din partea noastră, "Dar ţie de cine îţi place?". Un început de flirt, de joc dacă mă înţelegi. happy

| Anonim654321 a răspuns:

Ce ocazie ai avut ba fra ba laughing sa nu mai ratezi asa ceva in viitor, bagate in seama cu ea, glumeste etc..Si eu is timid dar eu glumesc cu ele si ma inteleg bine...

| Patricia13BlackCat a răspuns:

Poate crede ca o placi. Daca te intreaba de cine iti place, atunci ea sigur simte asta pentru tine!

| bebemiksilau a răspuns:

Cu rusinea mori de foamehee hee

| Darias16 a răspuns:

Se uita mereu la tine si te priveste intr-un fel tandru......atunci ii place de tine... daca si tie iti place e ea incearca sa intrii in vorba cu ea (nu pe mess) si incearca sa te comporti cat mai naturalwinking