| GeorgeDRX a întrebat:

Cum ma pot da la o fata? Ce vrajeli sa bag? Unde sa o ating si in ce momente dar sa ii placa. Nu vreau raspunsuri gen "Poarta-te natural, totul o sa vina de la sine, fata daca te place, te place asa cum esti". Vreau raspuns la intrebarile de mai sus care le-am pus eu. Multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| GemaSI a răspuns:

Depinde fată,unele acceptă poezii,altele flori și bomboane,emo declarații întunecate,dar toate vor să știe cum ești cu adevărat,bun,rău,pervers sau un om simplu,începe prin a o invita în oraș,ori la o băutură răcoritoare,ori la un film,cât despre locuri eterogene,clar ar fi gât,sâni, umeri, știu este ciudată ultima, dar unele plac acest gest, după 2 săptămâni de relație sau când ar vrea ea poți să-i atingi și celelalte zone,sper că se subînțelege,momentele în care adoră asta nici ele nu știu, pur și simplu vin natural, dar când ești în public poți să o ți de mână sau să o săruți, alte gesturi devin intime sau ea nu dorește să le facă în public pentru că sunt stânjenitoare, sper că te-am ajutat.

| celdesuspendat a răspuns:

Nu e matematica sau fizica, prietene, sa aiba formule exacte. indiferent ca-ti convine sau nu, ghici ce! poarta-te natural. razi, glumesti, esti politicos...si toate vin de la sine.