| GhostAlin a întrebat:

Cum pot sa conving o fata sa faca sex cu mine? happy

Răspuns Câştigător
| BebelusMIKiY2 a răspuns:

Iaoo usor cu ea si dupa!

10 răspunsuri:
| b342 a răspuns:

"Papushea, vrei o acadea?"

| Cristiann25 a răspuns:

E rau sa duci lipsa, a?

| Mikhtarian a răspuns:

Sa vina totul de la sine!

| BlitzLikeXd a răspuns:

Iaoo usor ca ea si dupa

| NickName01 a răspuns:

Vei afecta profund viaţa ta şi mai ales a ei, iar mai târziu familia!

Sau tu îţi imaginezi că o fată (imaginează-ţi că ar fi sora ta în relaţie cu altcineva) este un „obiect"? Unul care să fie folosit pentru o vreme, pentru ca apoi să scapi de el ca de unul de „unică folosinţă"?

Ea nu este altceva decât o fiică, o mamă, sau o soră, pentru mulţi din jurul ei, şi nu o aventură, nu un trofeu, nu un obiect de plăcere! Ea nu este o sticlă de bere „apreciată" cât nu era consumată încă, dar aruncată în spate după aceea, un „prezervativ" uman folosit, şi numai bun de înlocuit cu altul!

Dumnezeu este viu, şi prezent în fiecare dintre oameni. Cum ar fi catalogate faptele tale, consecinţele tale, viaţa ta, dacă, Dumnezeu ar simţi El Însuşi toate aceste consecinţe şi răni sufleteşti?,, Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut." - (Matei 25, 40).

| NickName01 a răspuns:

Chiar şi dacă nu ai avea îndoieli în privinţa căsătoriei cu ea, consideră că pentru liniştea şi echilibrul vieţii şi a familiei tale de "mâine", este nevoie să respectaţi ordinea lucrurilor şi să aştepţi momentul căsătoriei!

Sexualitatea înainte de alcătuirea familiei este o adevărată cutie a Pandorei. Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" Familiei de mai târziu, a ei şi a ta! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...

- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familie, atunci când mentalitatea "unui spirit de aventură iresponsabil" va fi înlocuită cu raţiunea că relaţiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane. Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa! Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica nu minte... divorţul este inevitabil!

| Geezgirl a răspuns:

Vorbeste cu ea. Fii rabdator! Fii bland! Fii romantic!
Cred ca asta ar cuceri-o.

| secret093 a răspuns:

Ai rabdare.

| Mihaelazet8 a răspuns:

Of...pt voi baietii sexul e ca mancatul unei prajituri(foarte simplu si fara sentimente).eu una cred ca va fi destul de greu sa gasesti o fata doar pentru sex, dar daca ai o relatie deja ii poti spune fetei ca vrei sa faci sex cu ea, dar inainte cred ca ar trebui sa discutati despre acest subiect. succes!

Întrebări similare