Buna,Rex2009.Sunt fata si iti zic din propria experienta.Cand placi pe cineva, esti diferit.
1. Daca de exemplu este suparata/are o stare proasta, iar apoi te vede sau vorbeste cu tine si o face sa fie mai fericita, este un semn ca te place.
2.Este foarte draguta in preajma ta, poate face uneori complimente.
3.Se balbaie cand vorbiti, nu mereu dar uneori este posibil sa nu isi gaseasca cuvintele.
4.Se poate impiedica cand te vede, asa patesc si eu.
5.Are foarte multe emotii cand vorbit fata in fata.Se poate albi la fata, etc.
6.Zambeste cand ii dai mesaje.Deobicei,noi fetele avem gura pana la urechi cand vedem mesaj de la crush.
7.Se gandeste mult la tine, isi face planuri/scenarii fake/fantezii cu tine.
8.Se uita dupa tine.Deobiecei prietenele noastre stiu pe cine placem, fii atent si la asta.Ori ea, ori prietenele ei se uita mereu dupa tine.
9. Apare gelozia.Cand ii spui de alte fete, indiferent ca e,, doar prietena" se supara, raspunde sec.Mai pe scurt este geloasa.
10. Vrea sa vorbeasca foarte mult cu tine.Iti ia apararea in fata celorlalti.
Cam atat, sper ca te-am ajutat!
Intreab-o direct. E mai de apreciat sa fi direct si îndrăzneț si să-i arăți ca știi ce vrei. Daca aceasta te refuza, pierderea ei, dar nu te descuraja. Fiecare este unic si tot o sa fie una care sa aiba sentimente puternice pentru tine daca aceasta fata cumva nu are ceva reciproc față de tine. Dar trebuie sa fi conștient ca altele or sa te placa, altele nu căci nu esti genul lor.
Te duci la ea si o intrebi : "Vrei viol?"
Daca raspunde cu "Nu!" atunci te place.
Daca raspunde cu "Da!" sari pe ea, ce mai conteaza