anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu...Cum pot sa trec peste rusine.Mie imi place foarte mult de o fata si ei ii place de mine.Dar cand o vad ma inrusinez atat de tarem si nu pot sa o bag in seama Trec pe langa ea..Nustiu deparca sar sfarsi lumea...Raman confuz nu stiu ce sa-i zic Va rog cine ma poate ajuta ii dau funda.

1 răspuns:
| Bubi19 a răspuns:

Pai înseamnă ca o placi cam tare. Ceea ce e bine. Dar încearcă sa fi mai tare și sa prinzi curaj. Daca știi ca și ei ii place de tine atunci fi cât se poate de sigur pe tine. Din când în când ai putea sa ii cumperi trandafiri sau ma rog, ce flori știi ca ii plac, poți sa ii mai cumperi ciocolata și sa o inviți la suc. Daca accepta sa meargă cu tine atunci uita-te frumos în ochii ei și spune-i ca o iubești și ca vrei sa fie iubita ta. Daca zice ca vrea atunci sărut-o pe buze, după care poți sa ii spui ca ai așteptat de foarte mult timp clipa în care sufletele voastre se vor uni. Si vorbește frumos cu ea și fa-i complimente cât mai des și alint-o. De aici sper sa te descurci
Eu sper ca ți-am fost de ajutor happy. Bafta mult.
Si nu uita sa fi sigur pe tine și sa te gândești ca tu o placi și ea te place pe tine.