| MarioOnette a întrebat:

cum pot sa uit un baiat de care m-am indragostit de mai multe ori, imi trage atentie dar eu stiu ca nu ma placesi deacaeaa de fiecare data ma indragostesc in el.am incercat cu alt baiat sa fiu dar tot nu sa primit si ma intreb dc pentru ca ne iubeam reciproc cum crdeti dc nu pot sa ma intilnesc cu alt cineva in afara de el, sau asta e prima dragoste si ea greu se uita. sper ca ati inteles ce am avut invedere.

Răspuns Câştigător
| Symply a răspuns:

Poate ti se pare interesant si vrei sa incerci imposibilul... Poate e doar un ''moft'' si vrei sa-l cuceresti. Sau poate pur si simplu il iubesti cu adevarat si desi de simti atrasa de altul, si te intalnesti cu altul tu cand il vezi pe el te pierzi... Cred ca ar trebui sa te intalnesti in continuare cu altii, sau sa nu mai vb cu acel baiat, caci daca nu te place poate o sa suferi.
Succes!:*

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| adeedyaa a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si mi-a trebuit doar 2 saptamani si acum sunt cu el si ii place foarte mult de mine.nu poate sta fara mine ni ci 1 sec., cerei numarul de telefon si vorbeste cu el trimitel mesaje...

| Miley a răspuns:

Stiu cum esad.Dar daca nu il mai vezi sau nu mai vorbesti mult timp cu el o sa uiti de el.Cand eram mai mica m-am indragostit de un baiat si nu puteam uita de el.Dar pe urma m-am mutatsad. Pentru inceput daca il placi mult o sa iti fie dor de el, dar o sa intalnesi baieti mai draguti si o sa uiti.

| HeeYeon a răspuns:

Pai in primul rand nu il uiti pentru ca nu vrei si simti ca ceva inca te trage inapoi la el.Pentru inceput inceateaza sa ai legaturi cu el pe messenger, facebook si alte retele.Asta daca nu aveti un grup de prieteni comun, atunci e mai greu.Incearca sa nu te mai gandesti deloc la el. Iesi cu prietenele ca sa te bine dispuna si atunci cand iti vine el in gand, gandeste te la ce ti-a facut ( rau) si vei vedea ca trebuie sa treci peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie chiar de curand.
Am cunoscut pentru prima data o fata, pe la sfarsitul lui martie, si faza e ca dupa doua saptamani mi-a zis ca nu vrea sa ne mai vedem.
In primele zile dupa despartire, nu m-am simtit deloc in largul meu, chiar daca nu facusem nici macar sex cu acea persoana.
Deci, eu zic ca daca ai vointa, prima dragoste se uita, cel putin eu am uitat-o ca mi-am dat seama ca e p@r@suta. Scuza-mi limbajul, dar chiar e!