"Nu te supara ca intreb"? De ce sa se supere? Urmeaza sa o bati sau ceva? Sau poate doresti sa devii servitorul ei umil? Scoate`ti replica asta din cap si nu mai incepe niciodata o discutie cu "nu te supara". Pari un sclav in felul acesta.
Ideal ar fi sa nu o intrebi deloc ci sa o inviti direct.Chiar te intereseaza daca are sau nu iubit? Nu cred. Daca totusi te intereseaza asta, poate ai vrea sa te combini cu el si nu cu ea, cine stie.
"Auzi Gigico?! Vezi ca maine la ora 5 te scot la un suc, sa fii pregatita! Ia da`mi numarul tau repede ca n-am timp de prostii!". Ntz, ntz, desi asa ai parea cu siguranta increzator, iar nu`i bine pentru ca te`ai putea trezi ca suna la politie.Deci nici prea increzator nu`i o solutie.
O cale de mijloc ar fi perfecta: "Adriana (sau cum o cheama), esti cea mai simpatica fata pe care am vazut-o astazi.Hai sa iesim sambata la un suc. (alege tu ziua si locatia, nu fi lipsit de inspiratie)" Priveste`o in ochi si nu in sani cand ii spui asta si zambeste usor, nu ca un clown.Incearca sa nu tremuri si sa nu`i respiri in fata.
Sauuuu poti face cum doresti tu, dar macar asa stii ca vei murii cu demnitate in cazul in care chiar il iubeste la nebunie pe prietenul ei.
Ai putea incerca ceva genul"o ce norocos e iubitul tau sa te aiba" si vezi ce zice sper, ca am ajutat
Ba incerci subtil sa te bagi cu ea in vorba si ii zici asa,, sper sa nu se supere iubitul tau,,
pirla întreabă: