anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, cum scap de obsesia pentru femei? Mereu am gânduri sexuale cu alte femei chiar daca sunt într-o relație, am mereu dorința asta si mă gândesc undeva la 90 la sută din timp, a ajuns sa fie o problema grava pentru mine... știu că poate o să mă luați în râs dar este o problema care mă afectează zi de zi..am incercat mai multe chestii. sport, sa mi ocup timpul cu altceva dar degeaba..cine vine cu niște idei dau funda!

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este normal pentru ca omul nu este proiectat în ADN sa fie monogam

| ania a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Dacă ai convingerea ca omul e proiectat în ADN sa fie monogam e ușor sa trăiești asa, dacă ai convingerea ca nu asa a fost proiectat,, asa și trăiești.

| ania a răspuns:

Citește Biblia și roaga- L pe Creator sa preia El controlul asupra fluxului gândurilor tale.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti vreo doua joburi sa fii super-ocupat de dimineata pana noaptea si nu mai ai timp sa te gandesti la femeie si nici sa te masturbezi atata.

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la psiholog, nu e normal sa te gandesti aproape tot timpul la altele cand esti deja intr-o relatie.Sau rupe direct relatia. Daca tineai la actuala nu ajungeai in aceasta pozitie.

| Robert2526 a răspuns:

Cum anume te afecteaza? de ce este o problema? E normal sa te gandesti la femei psna la urma. Daca nu iti afecteaza activitatile zilnice, este ok

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Traiul bun și lipsa de ocupație.

| AdioTPU a răspuns:

Prin rugăciune sinceră și deschisă față de Creator. Numai El îți poate alunga aceste gânduri din minte care e clar că lumina zilei că vin de la diavol pentru a te determina sa păcătuiești, inselandu-ti partenera și provocând o despărțire și suferință amândurora.

| Fonk a răspuns:

Iati 2 joburi