In primul rand, trebuie sa prinzi incredere in tine si trebuie sa realizezi ca insemni ceva pentru ea din moment ce te considera prieten bun si vorbeste cu tine cate 1 ora 2 in loc sa vorbeasca cu prietenul ei.
Poate si ea asteapta sa-i spui ce simti, cine stie? De ce nu incerci? Ce-i aia frica? Sentimentele si exprimarea lor trebuie sa fie paralele cu frica si timiditatea!
Haide, fa primul pas ca altfel probabil o sa creada si ea ca nu o placi.
Ii poti spune frumos : M-am atasat de tine, imi placi foarte mult si ador sa vorbesc cu tine, sa-ti aud vocea. Ma face fericit.
Esti foarte draguta, as vrea sa imi fi alaturi mereu.
s.a.m.d.p.
O zi placuta,
http://educatiasexuala.ucoz.ro
Eu sugerez sa nu te bagi in relatia ei actuala. Asteapta sa se desparta (nu incerca sa-i desparti tu) si dupa aceea cauta sa-i spui ce simti.Fi o persoana deschisa, fetelor nu le plac baietii incuiati la minte, timizi, retrasi. Baga-te in seama pe langa ea, acorda-i atentie, fi o fire amuzanta, spune glume, distreaz-o. Arata-i ca ai "oua" si esti ceva mai tupeist.Si asa 50% din joc e facut. Restul depinde si de aspectul tau si daca esti genul acelei fete Daca ai sa tii in tine ai sa-i dai impresia ca nu vrei sa fiti decat prieteni si ca esti ok cu faptul ca ea te tine langa tine doar ca pe un prieten. Bafta
Tu ce vrei? Ca ea sa isi lase prietenul pentru tine si sa astepte ca tu sa te deblochezi?
Daca are prieten si il iubeste nu stiu ce sanse ai avea, poate te priveste ca pe un simplu prieten. Nu pierzi nimic daca esti prietenul bun si de treaba, castigi prietenia ei si nu stii mai departe... Poate o sa fii cu ea sau poate cunosti o fata care o sa iti placa mai mult.