Este imposibil să rămâi prietenă cu cineva cu care ai fost,care l-ai iubit și îl iubești.Te sfătuiesc să nu-i arăți că ești interesată de el,pentru că băieții/bărbații după ce obțin ce vor,știu că te au sub' papuc și fac ce vor din tine! Nu toți,dar sunt destul de multe cazuri! Tratează-l cu indiferență și nu-i arăta că te pierzi "în ochii lui frumoși„ sau că aștepți vreun "Hai să ne împăcăm de la el„,poate tu mai ți la el,dar trecutul e trecut, n-o să poți niciodată să te bucuri de prezent sau să te uiți spre viitor, dacă încă te uiți în trecut și-l răscolești! El este convins că tu încă îl placi prin felul în care te străduiești să-l ignori. Dacă vrei poți lupta pentru el, dar citește ce ți-am scris mai sus.N-o să poți să vezi spre viitor, ai doar 14 ani, nu e iubire, ci doar obisnuință, crede-mă știu ce zic. Sper că te-am ajutat.Baftă!
Stii ca se spune ca un baiat si o fata raman prieteni dupa ce se despart daca nu sau iubit niciodata sau daca inca se iubesc.din privinta ta, tu inca il iubesti insa ia gandeste-te ca el a fost cel care a vrut despartirea asta si apoi a ramas prieten.concluzia mea ar fi ca nu te place.de fapt scuze, ii place de tine, ii pari simpatica insa nu te iubeste asa cum faci tu.nu stiu ce sfat sa-ti dau, pe bune..scz.dar sper ca tema ajutat
BlondiiS are dreptateLa 14 ani e obisnuinta, poate un sentiment de prietenie mai special.Am 18 ani, am avut o relatie de 4 ani dar numai 2 din ei am iubit cu adevarat..Restul a fost obisnuinta si un sentiment de prietenie mult prea intens ca sa pot sa-l parasesc.Am crezut ca iubesc dar mi-am dat seama abia dupa inca doi ani ca de fapt nu mai era chiar iubire.
Daca lui ii place de prietena ta dar se giugiuleste cu tine e clar ca nu e decat un copil, un gagicar.E varsta, n-ai ce-i face.Nu te iubeste, doar ii place sa te pipaie si sa vada cum tu raspunzi gesturilor lui.
HappynewCenusa întreabă: