| euse a întrebat:

big grin Am o intrebare :
Sunt cu o fata cam de o saptamana si o iubesc foarte mult. Si ea imi spune ca ma iubeste si ca tine la mine. ( Noi ne vedem aproape numai pe la scoala si am decis sa pastram secret). Dar eu o vad adesea in pauze cum se distreaza si cum se imbratiseaza mai cu toti baietii din clasa ei, cand o intreb daca are ceva cu vreunul dintre ei imi spune ca sa nu gandesc asa ceva despre ea ca asa au facut si cei dinainte mea si au ajuns la despartire. Deci intrebarea mea ar fi: Oare ma iubeste cu adevarat? Merita sa fiu gelos?
Si inca ceva: Intotdeauna a fost curtata de mai toti baietii din scoala.

Răspuns Câştigător
| milget a răspuns:

Buna! M-am decis sa iti raspund pentru ca am senzatia ca cunosc acest gen de fata. Intr-adevar cum s-a spus mai sus e genul de fata dorita de baieti si ii place asta, ii place ca toti o privesc o iau in brate dar asta nu inseamna ca nu tine a tine.Nu are legatura.E mult spus ca "va iubiti" e prea devreme iar acest cuvat este foarte pretios si trebuie folosit cand intr-adevar sentimentele sunt la intensitate maxima! Tine la tine si ti la ea. Daca nu esti posesiv si gelos o sa poti continua relatia, daca nu iti va face mult rau..vei simti cum te sfasie pe dinauntru felul ei de a fi fata de celelalte persoane. Dupa cum ai descris-o sumar, e o fata sociabila si comunicativa iar daca tu esti un baiat asa, mai retras si la locul lui si ti la ea si te obisnuiesti cu felul ei de a fi e o sa fie bine. Succes!

9 răspunsuri:
| MyChemicalRomance a răspuns:

Uite, m-am gandit sa iti raspund pentru ca stiu cum e. La fel s-a intamplat si la mine, numai ca eu eram fata in acea relatie iar prietenul meu era curtat de toate fetele straight face si parca nici el nu se opunea si logic ca ma deranja. Mereu zicea ca nu are nimic cu niciuna, si totusi singura solutie a fost ca toti sa afle ca suntem impreuna, pentru a stii ca el e a meu si doar al meu si sa pastreze distanta...Lui i'a fost mai greu la inceput dar iti zic sincer ca stau cu el din septembrie si ed cand am decis ca totul sa iasa la iveala e mult mai ok happy.

| euse explică (pentru MyChemicalRomance):

Imi pare rau ca nu pot alege mai multe raspunsuri ca fiind castigatoare insa iti multumesc mult pentru sfaturi si ma bucur ca intelegi prin ce trec acum.

| Biutzu a răspuns:

Daca e frumoasa si placuta nu ai ce sa faci la mine in clasa e o fata care e mere foarte vesela ii ia pe baieti si fete in brate uneori ii pupa pe obraz pe baieti(asta doar pentru ca ii place compania lor)poate asa e si fata ta. daca e o fire prietenuasa si sociabila pe care majoritatea o plac nu iti fa griji.

| euse explică (pentru Biutzu):

E cam genul de fata pe care toti baietii ar vrea sa o aibabig grin Si se cearta cu majoritatea fetelor intelegandu-se cel mai bine cu baietii asta ma nedumereste in privinta eibig grin

| elNino212 a răspuns:

Ba nu o sa te mint. Trezeste`te la realitate amice! Cum dracu reusiti sa iubiti asa mult daca sunteti si voi impreuna de cateva zilestraight face

| euse explică (pentru elNino212):

Pai si pana am reusit sa ne marturisim sentimentele eram foarte apropriati... cu saruturi pe obraz deci noi simteam ceva unul pentru celalalt de mult timp inainte dar doar de acum am aflatbig grin

| Edy_Matache_1989 a răspuns:

Frate am avut si eu o iubita care facea exact la fel. eu zic ca daca ar afla toti ca sunteti impreuna poate nu sar mai lua in brate cu toti baietii, dar daca si cand toti stiu ca esti cu ea si ea tot ii ia in brate paia eu zic ca ar trebui sa scapi de ea pentru ca nu cred ca chiar te iubestewinking

| euse explică (pentru Edy_Matache_1989):

Sincer cand am inceput relatia mi-a spus ca totul trebuie sa ramana secret... crezi ca i-ar fi rusine sa afle lumea despre noi?big grin

| Edy_Matache_1989 a răspuns (pentru euse):

Eu zic ca da. O fata care se cb cu un baiat da nu vrea sa afle nimeni inseamna ca ii este rusine de acel baiat ori din punct de vedere fizic ori din punct de vedere sentimental