Parerea mea ar fi sa te indepartezi complet de acest gen de persoane pentru ca nu sunt tocmai potrivite pentru tine.incearca sa cauti pe altcineva care sa fie mai apropiat de varsta ta pentru moment pentru ca intr-adevar esti mica acum.Si cel mai important e sa te bucuri de copilarie acum cat ai ocazia.genul asta de baieti nu sunt chiar cei care vor sa mai faca lucrul asta si dupa cum ai vazut se ocupa cu alte treburi.De asemenea nu cred ca vrei sa-ti incepi viata sexuala de pe acum si asta ar fi un alt motiv de a te indeparta de ei... iar drogurile si astea nici nu mai stau in discutie...Pentru a iesi putin din starea asta care ti-a cauzato faptul ca esti tratata in felul asta.incearca sa iesi cu prietenele tale.sa va plimbati.sa vorbiti si sa incerci sa uiti cat mai mult de aceste situatii, incearca sa nu le mai acorzi importanta! Sper ca te-am ajutat cu ceva.Mult succes!
Te-ai folosit de prietenul lui si ala, de ciuda sau asa ii sta in caracter, a inceput sa scoata barfe pe seama ta!
Intr-un fel sau altul tu esti vinovata.In primul rand, tu te-ai folosit de el pentru ca in niciun caz nu il placeai si in al doilea rand, intotdeauna trebuie sa stii cu cine stai, sa cunosti persoana aia ca sa nu dai de toti neghiobii!
E urat sa fii facuta usuratica la 12 ani, dar sincer la varsta asta trebuia sa stai in banca ta!
Ai timp de relatii toata viata!
O intrebare, merita o astfel de persoana sa-i fii "prietena", merita sa o iubesti, merita macar sa o mai privesti, sa te gandesti ca exista dupa felul cum se comporta?
Cand o sa ai rasp la intrebarile astea o sa stii ce sa fc...
Buna!
In primul rand nu inteleg dc te preocupa asa mult relatiile la varsta asta...Ai spus ca baiatul pe care tu il placi este ciudat pentru ca fumeaza, se drogheaza etc, nu e ciudat de loc pentru ca din pacate, pustanii ca el gasesti la toate colturile.Referitor la intrebare ta, a cam fost vina ta pentru ca nu trebuia sa te folosesti de prietenul lui.Ai spus ca e ciudat pentru ca fce acele chesti, deci presupun ca nu prea iti plac baietii de acest gen, daca stiai ca el e genul asta d baiat, trebuia sa o lasi mai moale, adica sa incerci sa nu te mai gandesti la el, poate avand o alta relatie.
Deci, sfatul meu ca sa il poti uita ar fi sa fii indiferenta fata de el, sa nu va mai bagati in seama si sa incerci sa te implici intr-o alta relatie dar in niciun caz cu unul din prietenii lui pentru ca asa barfele la adresa ta nu se vor termina niciodata si asa cum a spus im perfect, nu cred ca iti convine sa ai o reputatie de usuratica la 12 ani.Incearca sa uiti o perioada de baieti pentru ca ai destul timp pentru ei, traieste-ti copilaria, distreaza-te cu prietenii tai si lasa baietii Sper ca te-am ajutat. take care!
Dar, nu intelegeti. ei nu sunt cei mai buni prieteni intr-un fel sunt amici si nici baiatul nu a suferit ca i-am spus de ce vreau sa fiu cu el... si a acceptat...
Pai... eu nu m-am folosit de prietenul lui, pentru ca, ei nu sunt chiar prieteni, mai mult amici si eu i-am spus baiatului de ce vreau cu adevarat sa fiu cu el si el a acceptat deoarece si el vreau sa isi faca prietena geloasa si nu sunt prieteni; ei se injura mai mult fac parte din aceeasi gasca. Dar eu nu vreau sa renunt la el pentru ca il iubesc prea mult
Baietii sunt nepasatori. Ei cred ca te pot domina. Asa ca fii puternica. Spune ce vrei si fate inteleasa. Mult succes!