| DuRR3xX a întrebat:

SALuT TPUbig grin. Am si eu o colega care mie mi se pare destul de draguta si de frumoasa, dar nu stiu cum sa-i zic toate astea si mai ales sa-i zic daca ar vrea sa fie cu minehee hee. Stiti ceva sfaturi?

P. S. FuNda pentru raspunsul >bun:winking

Răspuns Câştigător
| xUrsuletz a răspuns:

Hmmm... Cred ca cel mai bine ar fi cand ramaneti singuri sa ii spui toate astea. Daca si ea te place iti va raspunde complimentelor, si atunci ai putea sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Insa ai putea face si mai directlaughing De ex. ii trimiti un mesaj:" Imi place de tine ". Eu as pune un biletel in geanta unui baiathappy si as semna cu initiala numelui meubig grin Daca si el ar fi interesat va cauta amanuntesmug
Sper ca te.am ajutathappy (fundita?puppy dog eyes)

2 răspunsuri:
| IoanaKincaid a răspuns:

In primul rand, daca este colega ta, ai putea sa te imprietenesti cu ea. Sa o ajuti in unele probleme, poate chiar sa-i dau un cadou de ziua ei sau cu urmatoarea sarbatoarehappy. Ai putea incepe prin a-i fi un prieten adevarat sau pur si simplu sa te apropii de ea pentru a-i castiga increderea.O poti scoate in oras, sa faci cinste cu un suc, sa faceti poze etc. Atunci daca (de exemplu) nu s-ar simti atrasa de aspectul tau fizic cu siguranta s-ar simti atrasa de comportamentul tau.
P.S. Da-i like pe FaceBooklaughing Succes!

| Minnie_8038 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii vorbesti in fata. sa-i spui ce simti pentru ea. scoate-o la un suc, in oras, intr-un parc. Vorbeste-i frumos, fii atent cu ea, complimenteaz-o in limita bunului simt, nu forta nota laughing. fii tu ( fetele apreciaza asta). lasa-ti-va purtati de val. lucrurile vor evolua de la sine. Bafta :*