| iKivy a întrebat:

big grin Vin iar la voi... poate ma ajutati. Trece cineva prin sentimenul ala nasol ca nu te baga nici o fata in seama? Adica stai ca un poker face si te uiti la alti. Ce sa fac? Nu spun ca nu sunt multumit de ceea ce sunt, ba inca sunt foarte multumit, dar cred ca ar trebui sa am parte doar de putina. atentie de la sexul opus. Nu prea ma gandesc la fete, nu vreau o relatie. momentan pentru mine asta e motto-ul : "Nu sunt singur, sunt intr-o relatie, doar ca prietena mea traieste undeva in viitor ", dar nu stiu ce sa fac sa ma observe putin fetele. Nu pot spune ca ele ma ocolesc, dar nu petrec mult timp cu mine. Sper sa ma ajutati happy Dau Fundoiu big grin

Răspuns Câştigător
| adriang95 a răspuns:

Sunt curios cati ani ai (de ai reusit sa iti dai seama de asta)...
E bine ca iti pui intrebari, dar e rau ca nu incerci macar sa le rezolvi. Acel motto nu e bun. In primul rand trebuie sa iti dai seama ca gresesti, dar tine minte ca "simpla constatare ca esti prost nu e dovada de inteligenta" asa ca daca vrei sa treci de starea asta trebuie sa te zbati putin... Dupa felul in care vorbesti esti un tip ordonat, un tip cu anumite principii, dar care nu isi "valorifica" ceea ce are/poate. Cauta o activitate potrivita pentru tine (fotografie, poezie, blogging, sport, etc) si incearca sa socializezi cat mai mult prin asta. Foloseste-te de tot ce ai ca sa schimbi macar o vorba.
La momentul actual tu nu stii ce vrei: nu vrei o relatie, dar nu stii de ce nu roiesc fetele pe langa tine. Nu-ti face griji, este doar o faza a adolescentei asa ca insiruie-ti planurile in minte, stabileste prioritatile si fa-te auzit, fa-te stiut (de obicei la centrele de lectura vin mai multe fete, la fotografie poti intalni foarte multe fete pentru a le face poze - pur si simplu ai o pagina de FB cu pozele tale si faci poze catorva fete de pe strada, dar incearca sa ai vreo scula ok sa nu creada lumea ca ai innebunit si faci poze cu vreo compacta de buzunar, iar exemplele pot continua).
Pentru mai mult ajutor cauta-ma pe PM

3 răspunsuri:
| L2tbx a răspuns:

Fetelor le plac baietii mai sofisticati, maturi pe care de obicei se pot baza(nu neaparat o relatie dar si ca prieteni) ideea e ca fetele te observa cand iesi in evidenta cu ceva si reusesti sa le atragi atentia intr-un mod placut.Incearca sa te maturizezi mai multi si vei vedea ca vei gasi o fata

| h3r a răspuns:

Arată-te cât mai amuzant, distrează-te fără să-ţi pese de atenţia cuiva.
Atenţia fetei potrivite o să vină la momentul potrivit.

| constantinescu98 a răspuns:

Cand te vei maturiza atunci te vor baga in seama!