| Valeee09 a întrebat:

Daca ai un contact sexual neprotejat, care dureaza in jur de 1 minut sau cel mult 2, mai mult o prosteala sa zicem, nici vorba sa-si fi dat drumu in mine...Deci care sunt sansele de a aparea o sansa nedorita, in procente? Pentru cel mai complex raspuns ofer

Răspuns Câştigător
| BraticeviciBogdan a răspuns:

Chiar daca nu termina in tine exista sanse sa a aparea o problema nedorita... si baietii se "uda" si acel lichid preejaculare contine un numar foarte mic de spermatozoizi, dar exista si prin urmare exista si sansa de a ramane insarcinata...
P.S. STD (Sexually transmitted disease) poti sa iei si prin prosteala, faptul ca nu va protejati creste riscul pentru orice fel de problema

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sunt cazuri in care ejaculeaza fara sa-si dea seama chiar daca e 1 minut sau 30 de secunde, asa ca prezervativul e necesar sau pilula pentru a evita sarcina chiar daca ejaculeaza.

Elianna
| Elianna a răspuns:

10%. Pentru că înainte de a ejacula, după erecţie, el a eliminat un lichid preejeculator, pentru lubrefiere, care de cele mai multe ori antrenează spermatozoizi rămaşi, de la o ejaculare anterioară (relativ recentă), pe traseu. Si este suficient să fii rămas unul!

| andreutza93 a răspuns:

Ce vorbiti mai aicea numai aireli ii baga=ti in cap fetei numai prostii.eu pana la prietenu meu actual am fost virgina.de cand mi-am inceput viata sexuala cu el de vreo jumate de an nu am folosit niciodata prezervativ sau contraceptive, nimic, in fiecare luna mergem la medic si ne facem analizele si asta e tot. si tot actul sexual e neprotejat si uite ca nu am ramas insarcinata deloc.cu 2 3 min inainte o scoate,apoi se termina si gata, ce mare scofala? stai fata linistita ca nu patesti nimic iti spun din proprie experienta.dar na, acum faci cum stii. ceau

| Elianna a răspuns (pentru andreutza93):

Nu te-ai gandit că tu poate nu o să poţi face copii? Sau el?
Si lucrurile acestea depind de la femeie la femeie. Depinde si de perioada fertila, si de calitatea si cantitatea spermei... Ceea ce a intrebat fata era o probabilitate.
Ca o mirare te intreb, care este rostul analizelor lunare? Sarcina? Si el de ce face?

| andreutza93 a răspuns (pentru Elianna):

Pai sa fim sanatosi si sa nu apara vreo complicatie cv.si stopul imi vn in fiecare luna si e ok, nu-mi fac griji nici in privinta mea si nici a lui...analizele sunt pentru sanatatea noastra, de fapt facem analize pentru ca eu am av candida...si am fc tratament si sa nu cumva sa revina.acu intelegi?

| AllinaDaniella a răspuns:

Nu poti da un procentaj, insa sansele cu siguranta exista.

| Valeee09 explică:

Sarcina* ma scuzati

| Valeee09 explică:

Stiu de toate lucrurile astea stiu riscurile cat de cat, numai ca sunt curioasa care este procentul? Multumesc...

| BraticeviciBogdan a răspuns (pentru Valeee09):

Procentul poate fii si de 0, 1%, daca se nimereste ca tu sa fii norocoasa chiar si 0, 1% este mult big grin
Dar nu sarcina trebuie sa fie principala voastra problema, de aia se poate scapa, in schimb bolile cu transmitere sexuala sunt mai Nasoale

| Valeee09 explică:

Multumesc frumos pentru atentie si sfaturi!