Chiar daca nu termina in tine exista sanse sa a aparea o problema nedorita... si baietii se "uda" si acel lichid preejaculare contine un numar foarte mic de spermatozoizi, dar exista si prin urmare exista si sansa de a ramane insarcinata...
P.S. STD (Sexually transmitted disease) poti sa iei si prin prosteala, faptul ca nu va protejati creste riscul pentru orice fel de problema
Sunt cazuri in care ejaculeaza fara sa-si dea seama chiar daca e 1 minut sau 30 de secunde, asa ca prezervativul e necesar sau pilula pentru a evita sarcina chiar daca ejaculeaza.
10%. Pentru că înainte de a ejacula, după erecţie, el a eliminat un lichid preejeculator, pentru lubrefiere, care de cele mai multe ori antrenează spermatozoizi rămaşi, de la o ejaculare anterioară (relativ recentă), pe traseu. Si este suficient să fii rămas unul!
Ce vorbiti mai aicea numai aireli ii baga=ti in cap fetei numai prostii.eu pana la prietenu meu actual am fost virgina.de cand mi-am inceput viata sexuala cu el de vreo jumate de an nu am folosit niciodata prezervativ sau contraceptive, nimic, in fiecare luna mergem la medic si ne facem analizele si asta e tot. si tot actul sexual e neprotejat si uite ca nu am ramas insarcinata deloc.cu 2 3 min inainte o scoate,apoi se termina si gata, ce mare scofala? stai fata linistita ca nu patesti nimic iti spun din proprie experienta.dar na, acum faci cum stii. ceau
Nu te-ai gandit că tu poate nu o să poţi face copii? Sau el?
Si lucrurile acestea depind de la femeie la femeie. Depinde si de perioada fertila, si de calitatea si cantitatea spermei... Ceea ce a intrebat fata era o probabilitate.
Ca o mirare te intreb, care este rostul analizelor lunare? Sarcina? Si el de ce face?
Pai sa fim sanatosi si sa nu apara vreo complicatie cv.si stopul imi vn in fiecare luna si e ok, nu-mi fac griji nici in privinta mea si nici a lui...analizele sunt pentru sanatatea noastra, de fapt facem analize pentru ca eu am av candida...si am fc tratament si sa nu cumva sa revina.acu intelegi?
Stiu de toate lucrurile astea stiu riscurile cat de cat, numai ca sunt curioasa care este procentul? Multumesc...
Procentul poate fii si de 0, 1%, daca se nimereste ca tu sa fii norocoasa chiar si 0, 1% este mult
Dar nu sarcina trebuie sa fie principala voastra problema, de aia se poate scapa, in schimb bolile cu transmitere sexuala sunt mai Nasoale