anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă am băgat-o pe aproape toată câteva secunde, mai este virgină? Ea spune că are dureri, eu doar am simțit durerile la penetrare.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Virginitatea femeii, ''dispare'' in mod instantaneu chiar si in cazul in care a existat doar o singura penetrare a vaginului. Nu are nicio relevanta sau importanta adancimea penetrarii, timpul ca si lungime (chiar si foarte scurta) si de asemenea nici daca a existat sau a lipsit sangerare. Senazatiile ulterioare de durere si de disconfort resimtite in zona vaginului si a vulvei, sunt absolut normale in cazul fetelor, fiind mai putin ''normale'' in cazul baietilor. Este indicat ca in astfel de situatii sa va abtineti de a repeta penetrarea inainte de disparitia completa a senzatiei de disconfort si de durere din intreaga zona a vulvei si a vaginului. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| Tudose_Alexandru_Bogdan_1977 a răspuns:

Daca nu a curs si un pic de sange e posibil ca himenul sa fie inca intact.

| mihai69 a răspuns:

Cum să mai fie virgină dacă i-ai băgat penisul în vagin? adio...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, virginitatea s-a dus pe apa sambetei, de la prima penetrare vaginala, chiar si daca ai introdus-o, 1 cm.
Durerile apar din lipsa toatala de preludiu, unde tu nu ai fost atent sa te ocupi de fata, ca ea se sa umezeasca si sa se dilate vaginul.

| sofisis a răspuns:

Nu mai e virgina

| Emilian65 a răspuns:

Din moment ce ai bagat-o, nu mai este virgina.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu mai e virgina evident.

| PopaCristian a răspuns:

Daca ti-i introdus penisul erect in vagin, fie si partial, nu mai este virgina. Durerile la prima penetrare sunt normale dar ele vor disparea complet la urmatoarele penetrari.