anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am o prietena fata care este doar prietena, este normal ca uneori sa facem sex? Adica, si eu, si ea vrem doar ca nu avem cu cine(pentru ca amandoi suntem singuri). Nu avem sentimente de dragoste unul pentru celalalt, doar vrem sa avem placeri...

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aveti cu cine tu & ea. Normal nu pare sa fie pentru ca esti cam mic

| RAY a răspuns:

De ce nu? pana la urma nu am inteles niciodata user Kazimyr de ce spun uni/unele ca a face sex ai nevoie de o relatie sau de nunta, dar sa te protejezi mereu

| corbulalbrosu a răspuns:

Relatiile de ''prietenii cu/fara beneficii'' se practica in general de catre persoanele care fac parte din categoria ''open minded''. Daca amandoi simtiti nevoia si va si face placere sa intretineti contacte sexuale, mai des sau mai rar, alegerea voastra nu poate fi apreciata si nici considerata ca reprezinta o situatie imorala si/sau/ori condamnabila. Sanatate!

| mihai69 a răspuns:

E foarte normal, deși mulți nu văd asta cu ochi buni.

| Emilian65 a răspuns:

Da, de ce nu sti face-o daca doriti amandoi acelasi lucru.

| sofisis a răspuns:

Da, e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La suprafatã pare normal, dar nu e ok daca nu pune sentimente si se si ataseaza de tine, asta aratã ca trebuie sa lucrezi mai mult la tine.

| Jay1 a răspuns:

Da baftă!

| eugeniu2020 a răspuns:

E normal atata timp cat nu sunteti intr-o relatie, dar vezi ca va deveni o deprindere si cand veti avea unul din voi o relatie, o sa va certati.
dar presupun ca sunteti niste copiii prosti de 15 ani fara minte, asa ca fu... in continuare!

| Realli a răspuns:

Salut! Plăcerile trupești sunt normale, dar folosiți prezervativul!?

| Romario82 a răspuns:

Din moment ce amandoi vreti acest lucru, de ce nu?
Nu poti spune ca e ceva rau.