| Lion61222 a întrebat:

happy. Daca imi place de o fata cum ar trebui sa ii spun asta? Sunt cam rusinos. Ma inrosesc repede. De ex: cand vad o fata de versta mea imi vine sa ma ascund sa fug undeva. Funda cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| CristianRoth1997 a răspuns:

Cum spune si Mona, nu te ascunde, dar nici nu te face de ras in vazul tuturor. Ia-o usor : apropie-te de ea, ajut-o la nevoie, apoi daca ii va placea poate merge relatia. Si sa iti mai spun un lucru : ce rusine este in a iubi o fata? Doar cei prosti vor rade de cineva aflat intr-o relatie, caci ei mascheaza astfel incapabilitatea lor. Nu te rusina, fii indraznet, fii optimist, caci asta doreste orice fata sa aiba langa ea : un partener indraznet, optimist, protectiv, iubitor. Astea sunt calitatile necesare oricarui baiat care vrea o relatie. Mult succes, si nu uita : cu rusinea nu rezolvi nimic.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca iti vine sa te ascunzi cand o vezi atunci niciodata nu vei fi cu ea, invita fata la un suc si spune-i ca o placi[actioneaza repede pana nu ti o ia altul inainte]

| shotocan123 a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbesti mai intai cu o verisoara de a ta....asa trebuie sa incerci...de jos dupa incearca sa vorbesti cu fetele din clasa la tine despre teme sau ce ore aveti maine chestii neimportante si dupa ajungi la un nivel superior si ai sa poti vorbi cu toate fetele sper ca a fost de folos raspunsul meubig grin

| roxkiss a răspuns:

Doamne, baietilor, voi ce? sunteti la urma urmei barbati sau ce dracu. Cum sa fii asa timid, voi sunteti cei ce trebuie sa faca primul pas, asculta in coace, iate in maini si fa pasul inainte, ca fetelor baitii care nu stiu ce vreau si care au frica chiar de ele nu le plac, ele trebuie sa se simta in siguranta.

| mariumarius a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu niste prieteni care sa te bage in seama cu o fata anume...zic.

| 456deea a răspuns:

Daca esti rusinos cel mai bine ar fi sa-i zici printrun mesaj ce simti sa fii mai curajos sau daca vrei ia-o pas cu pas incearca intai sa fiti cei mai buni prieteni apoi sa gasiti lucruri in comun apoi spune-i ce simti happy bafta!

| Lion61222 explică:

Mi-ati scris niste lucruri utile toti dar... Ea a facut deja "primul pas".

| deezdenis a răspuns:

Cu rusinea nu rezolvi absolut nimic.Invit-o la o plimbare in parc si la final cand o conduci acasa spune-i ca iti place de ea.

| RalukutzaRmX a răspuns:

Eu sunt fata si te-as sfatui sa ii zici direct si fara sa eziti ca o placi. Daca si ea te place o sa aprecieze asta si o sa iti raspunda, iar daca va face misto de tine, trebuie sa stii ca este doar o fata si ca nu te meritawinking