| Bogdiii93 a întrebat:

Daca iubesti si tii la o persoana mult,iar dupa un timp o inseli(in cazul unei fete),mai poti dupa aceea tine la acea persoana si sa o iubesti, sau o inseli si a doua oara?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Când iubești ai numai pentru acea persoană ochi!
Când înșeli, deja iubirea pâlpâie.
Pa, pa.

| Danysan a răspuns:

Prima oara se poate sa inseli o Persoana daca o Iubesti si se poate Ierta dar a doua oara deja nu mai putem vb de o greseala nevinovata.E o diferenta foarte mare intre Iubire si senzatia ca ti se pare ca Iubesti pe cineva, deci sa nu incurcam. Pana la urma eu stiu cum sta treaba doarece am mai vazut postari de ale tale.Asa ca iti spun doar atat :Fata respectiva Te Iubit foarte mult dar se pare ca tu ai stricat tot.Mai poti face ceva inca dar spera sa Te Iubeasca.

| pietrean a răspuns:

Depinde de mai multe lucruri:daca fata a fost batuta de catre iubitul ei(te-a iertat de atatea ori,stii despre ce vorbesc,nu?),poate intr-o clipa de suparare,sa cada in bratele altui mascul,deoarece cauta alinare.
In cazul baietilor/barbatilor(cu toate ca cei ce bat fetele,femeile,nu pot fi socotiti "barbati"),este ceva specific lor,sa insele, asa crezandu-se mai virili, mai cool.
Nu prea se intelege ce ai vrut sa intrebi:ca ea te-a inselat, sau tu ai inselat-o(... dupa un timp o inseli(in cazul unei fete), .....sau o inseli si a doua oara).
Oricum,in momentul cand ai "inselat",femeie sau barbat,exista un motiv serios si nu cred ca mai poate fi vorba de iubire.Un barbat,daca o face o data, o va face si a doua si a cincea oara, sigur.O femeie(si aici nu vorbesc de cele"usuratice"), poate sa nu o mai faca, dar sigur nu mai are nici-un sentiment pentre "iubitul"ei.

Răspuns utilizator avertizat
| HaHaGirl a răspuns:

Depinde de sentimentele fiecaruia, daca a fost o greseala ca ai inselat/-o atunci poate o iubesti daca ai inselat-o constient asta e de neiertat, cert e ca atunci cand calci stramb in fata cuiva trebuie sa te intrebi pe tine de ce ai facut-o, si asa iti dai seama daca iubesti sau nu

| Jackul336 a răspuns:

Pai poate spune orice pacaleala ca nu o doare gura/poate spune si ca l-a vazut pe dumnezeu cum a felicitat-o pentru fapta.
nu stiu daca dupa prima oara urmeaza a doua oara / eu cred ca urmeaza urmatoarele. odata ce stii ca esti iertat si ca nu a fost asa de grav pe cat te-ai temut a doua oara va fi mai usor decat prima oara si mai greu in acelasi timp decat a treia oara!

si uite din cauza tolerantei excesive vom ajunge ca in 20 de ani sa fim niste catelusi dusi cu zaharelul si asa mai departe.

Inteleg ca femeia are nevoie de cineva competent intr-o relatie insa nu are dreptul de a umili partenerul

| SpeșălGirl a răspuns:

E simplu. Daca o iubesti, nu o inseli.Tot ce iti trebuie este la ea,te iubeste,te asteapta si tu o inseli.E clar ca nu tii la ea daca ai inselat-o, pentru ca nu te poti duce la alta, doar asa, pentru ca te plictiseai si nu aveai ce face. Daca inseli o data, inseli si a doua oara.Nu neaparat dar, de obicei asa se intampla. Daca ai inselat-o si nu stie, spune-i, las-o sa plece, langa cineva care va fi alaturi de ea.

| MoxiMonny a răspuns:

Sunt cazuri si cazuri, unora le place si continua, altelor le pare rău si nu mai insala. LAsă destinu să hotărasca, cum simti tu.

| Syela a răspuns:

De ce sa nu o mai iubesti? Si eu mi-am inselat prietenul dar tot el e cel mai important pentru mine si chair as fi in stare de orice pentru el, cu toate ca mai am mici expade din cand in cand. Acum cred ca depinde si de tine. Trebuie sa stii sa faci diferenta dintre iubita ta si o partida de sex. Dupa o perioada de timp cred ca oricine simnte nevoie de ceva nou in pat, oricat de ok ar fi relatia intima pe care o are.Doar ca sexul e sex. Eu personal consider ca daca o persoana implicata intr-o relatie simt nevoia sa aiba o aventura si nu o face din cauza fricii sau alte motive nu e bine fiindca o sa fie stresat si nemultumit si din contra, atunci o sa se poarte un pic aiurea cu partenerul/partenera in pat(o sa inceapa sa fie ceva mecanic). Trebuie sa te eliberezi si sa iti satisfaci dorintele si o sa fie bine. Dar cum am zis, trebuie sa stii sa faci diferenta si sa nu iti pierzi capul si o sa fie ok.

| Jackul336 a răspuns (pentru Syela):

Bun! iti inteleg argumentarea! numai ca trebuie sa gasesti persoana potrivita, ii spui de la inceput exact cum gandesti!

ciudat este ca la inceput de relatie, fetele sunt reticente in privinta sexului si tu ca baiat astepti 3 luni 6 luni un an pana cand ea e pregatita! iar ulterior ramai uluit ca intre timp ea nu se mai "teme de sex" si ca e ok daca mai treci pe la unul pe la altul samd. oare ceva e necurat la mijloc?

| Syela a răspuns (pentru Jackul336):

Cam toate fetele vor sa face pe sfintele sau chiar se cred sfinte si nu vor sa accepte cum sunt de fapt si cum e realitatea. Atata timp cat partenerii se iubesc, sunt corecti si exista respect intre ei nu cred ca are vreo problema daca mai exista expaade. Eu de ex cunosc u cuplu care sunt de 10 ani impreuna. Ea are 35, iar el 40. Sunt oameni deschisi(nu sunt falsi si nu se dau ce nu is). Se iubesc foarte mult,cand ies undeva sunt foarte apropiati si se vede ca exista iubire si respect intre ei. El face orice pentru ea, la fel si ea pentru el. De ex ea are grija sa ii gateasca(oricat de obosita ar fi)...el apreciaza tot ce face, o ajuta si o rasplateste. Dar amandoi mai au excapadele lor din cand in cand. Orivcum majoritatea au mintea inchisa, sunt falsi, se dau ce nu is si din cauza asta relatiile is cum is. Ei chiar au o relatie foarte ok. Dar sunt putini asa. Am incercat sa ma explic in mare(sper ca m-ai inteles).

| Yay000 a răspuns:

Deodată ce ajungi să inşeli o persoană, e clar că nu iţi lipsea ceva ce respectivul(va)nu avea şi nu iţi putea oferi.

Întrebări similare