anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SALUT TPU! Dacă lovești o fată în zona intima doare mai tare ca la băieți?

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul femeilor zona de sensibilitate maxima este cea a sanilor, care poate fi considerata intr-o anumita ca ar fi similara cu cea a zonei testiculelor in cazul barbatilor.

| mihai69 a răspuns:

Nu, dar oricum doare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu la fel de tare dar le doare și pe ele, în orice zona le doare dacă le lovești ele fiind mai sensibile decât un baiat/bărbat
Cu vorba, fa o cu vorba nimic nu le doare mai tare decât dacă o bați psihic, fizic nu merita sa dai într-o femeie oricum ar fi ea.

| 90210 a răspuns:

Este deranjant, dar nu doare. Cred ca in cazul baietilor e mai naspa.

| răspundtot a răspuns:

Dacă o lovești acolo, ești un gunoi și meriți tot ce-i mai rău la pușcărie, moarte în ani făcut fetiţă, muștarul de gratii. Altfel nu văd de ce ai întreba așa ceva. Totuși răspunsul este ăsta : Organele noastre sunt mușchi și suportăm o lovitură acolo. Organele ei sunt în interiorul unei pieli foarte subțiri, sensibile

| whatisthis19 a răspuns (pentru răspundtot):

Hooo,eu doar am întrebat ce ești așa frate!

| răspundtot a răspuns (pentru whatisthis19):

Ah nu îți ziceam așa să știi consecințele dacă aveai de gând ceva. Nici o problemă, am adăugat asta ca bonus să știi ce poți păti. De altfel cred că ești un tip de treabă. Așa să rămânăwinking

| Drimmero a răspuns (pentru răspundtot):

Suportam o lovitura acolo? Prietene, te uiti prea mult la desene, trezirea,, o lovitura acolo cat se poate de redusa te pune in genunchi pentru 10 minute macar.

Răspuns utilizator avertizat
| Cristian86 a răspuns:

Hei, nu îi frumos! De ce să o lovești? La ce îți folosește?

| Seby271995 a răspuns:

Fa-o doar cu pl eventual!

| ciocanelul69 a răspuns:

Avand in vedere ca reactia ei imediata e sa sune la politie, da, doare mult mai tare ca la baieti.

| Lalatrilu12 a răspuns:

Nu. Dar la sâni e alta poveste