| yAdrian a întrebat:

Daca o fata imi spune ca "Isi cauta gagic" inseamna ca ma place? >:
P.S.: E o colega de clasa, credeti ca ar merge bine relatia? big grin
Dau funda, nu am nevoie de n00bi! Ms!

Răspuns Câştigător
| Anonim231512352 a răspuns:

Daca ti-a zis ca cauta gagic ti-a zis ca ati da o sansa happy Si eu sunt in aceiasi situatiehappy dar deja i-am spus ca o plac happy
Multi zic ca relatie de iubire intre colegi nu tin mult, te vezi cu ia in fiecare zi, jumatate din tot timpul zilei. Si se plictisesc repede unu de altu, dar eu nu cred pana nu incerchappy Sper ca te-am ajutathappy Succes

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai ti-a dat de inteles ca asteapta s o cuceresti...

| Sfatosul2012 a răspuns:

Si eu subscriu ca poate fi o invitatie, un apropo... de placut te place altfel nu ti ar fi zis o tie. Nu stiu ce sa zic despre relatia intre colegi. S ar putea sa mearga dar sigur se va ajunge la un moment dat la o monotonie... daca esti in clasele mari atunci sunt mai multe sansele sa mearga pentru ca veti termina liceul si apoi la Uni va fi altceva. Din expierenta mea aproape toate relatiile pe care le am avut cu coelgele de clasa/grupa nu au mers, dar asta nu inseamna ca in timpul relatiei nu a fost frumos. A fost foarte frumos dar la un moment dat ne am despartit din cauza ca ne am plictisit. Nici nu prea avem ce discuta pentru ca eram tot timpul impreuna la scoala ce mi se intampla mie i se intampla si ei, asa ca ramaneau putine de discutat. oricum eu as incerca. Daca o fata ma place si eu cat de cat o plac, adica exista chimie m as baga. Nu as ierta nimic sa fiu in locul tau!winking succes!

| b33a a răspuns:

Pai da ar merge relatia dintre voi dar poate sa sunt ca un apropo sau nu faptul ca isi cauta prieten! Pararea mea e ca ar trebui sa iti incerci norocul cu ea tonguetonguetongue! Daca te va refuza nu ai pierdut nimic!