| flipthelick a întrebat:

Daca o fata iti zice ca inabordabila cum ar trebui sa o faci abordabila am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si mi-a zis asta e P.S mai rebela din fire

Răspuns Câştigător
| belysa a răspuns:

Dragul meu o fata cand este bagata prea mult in seama, devine nesuferita credema.Incearca sa nu ii dai prea multa atentie, dar invartete in cercul ei de prieteni, razi cu ei, fa glume si asa mai departe.Afla ce o intereseaza, ce-i place, cum se distreaza si cum poti sa ii atragi atentia in asa fel incat sa nu i-si dea seama ca tu asta pandesti.Si daca intra in jocul tau atunci treci la atac, nu mai ii zice daca vrea sa stea cu tine, sarut-o direct, fetelor mai nesuferite le plac foarte mult asta...Succes

1 răspuns:
| GreenBubble a răspuns:

laughing)
Adica vrea s-o faca pe inabordabila.laughing
Mda...nu stiu daca ai putea "s-o faci abordabila" pentru ca exista posibilitatea ca ei sa nu-i placa de tine, caz in care n-ai ce face. Daca stii ca si ea te place, fa-o si tu pe inabordabilullaughing, da-i impresia ca iti e idiferenta o perioada dupa care probabil o sa se schimbe lucrurile, adica ori "devine abordabila" ori aflii ca de fapt nu te place.