Eu cred ca s-a suparat Eu, cel putin, m-as cam supara, mi s-ar parea ca ma ia la misto)
Spune-i si tu ca ai fost surprins ca ti-a spus asta si de emotii, "multumesc" a fost singurul cuvant care ti-a venit
Nu prea se potriveste "te iubesc" cu "multumesc" Daca vrei sa ii multumesti ca te iubeste, cumpara-i un buchet de flori sau un cadou si gata
E oribil! Eu m-as supara! Nu stiu cum ti-a trecut asta prin cap! Mai bine taceai. Nu trebuia sa folosesti celebrul raspuns "Si eu te iubesc." Nu are nici o valoare pentru mine acum nu stiu daca pentru ea are. (Poate avem caractere diferite.) Daca ti-a spus asta fata in fata puteai sa o saruti (presupun ca sunteti impreuna) daca nu, puteai sa zambesti si sa o iei in brate. Era de ajuns. Daca ti-a spus pe messenger atunci nu stiu cam cum ar fi trebuit sa reactionezi. Pe mine ma enerveaza sa vorbesc lucruri cum ar fi astea pe messenger dar in fine... Sper ca te-am ajutat si sa nu mai faci greseli ca asta in viitor! Daca vrei sa multumesti cuiva pentru iubire fa-o in alte momente pe care tu stii sa le alegi. (De preferat romantice)
Te-ai gândit s-o bagi şi tu în seamă?. Cred că s-a supărat fiindca o fată ar trebui să aibă mult curaj să-i spună unui băiat ''TE IUBESC'' iar în schimb să primească doar un ''mulţumesc''.Iar şi acesta. poate fii spus în diferite feluri. Dacă ar fi fost aşa --- .S-a supărat... Dacă i-ai spus ceva gen --- ..Tot s-ar supăra.Iar dacă i-ai spus aşa --- .s-ar bucura puţin.dar nu mult fiindcă ea aştepta să-i spui ''Şi eu te iubesc''. Baftă!
Depinde de felul care iai spus 'multumesc'
Daca iai spus ca si cum ai glumit, nici ea nu stie cum se simte.
Daca iai spus ca si cum o multumesti din inima, s-ar bucura.dar s-ar simti putin urat pentru ca nu iai spus 'si eu'
Daca iai spus asa-->
Sa suparat sigur
Daca iai spus ca si cum te ai bucurat.
atunci este fericita dar nu stie sigur sentimentele tale despre ea
sper ca te am ajutat :*
Pai i-am spus si nu mai vorbim de vreo 3 zile Ca de obicei ea se baga in seama cu mine nu eu cu ea.