Iesi in oras mai des, nu te da ca esti top sau din astea, vorbestele frumos, comportate ca atare, vezi sa nu le sufoci dar nici sa te uite ; asteapta ca o sa vina si momentul tau, o sa te saturi ba chiar pe unele o sa iti para rau ca le-ai intalnit (cazul meu, pe toate daca esti 'puiandru' ) o sa cunosti multe fete, dar totusi se spune ca mereu e cineva care e fericit cand te vede, deschide ochii si vezi cine...
In primul rand trebuie sa ai un servici care iti ofera siguranta ca vi acasa in fiecare seara, sa ai masina si locuinta apoi bagi anunt in ziar si pe net ca suna ele imediat
Fetelor nu le plac baietii care insista si in plus, trebuie sa socializezi, sa iesi mai mult in societate si sa nu te comporti ca o persoana cu dizabilitati ci, ai incredere in tine si arata-ti calitatile pe care le ai si asa o sa apara si ofata care, sa te placa asa cum esti.
Un alt sfat pe care ti-l dau este acela sa, nu ridici "stafeta", umbland dupa fete care sunt foarte curtate ci, gaseste si tu o fata care este singura, ca si tine si care, doreste sa aiba o relatie.
Un gand bun si multa sanatate.
Esti asa sigur?
iti spun eu ca nu conteaza, nu in toate cazurile, am vazut modele langa baieti care aveau un fizic destul de... si fetele stateau cu ei pentru ca tipii stiau sa le tina in frau, stiua sa arate ca sunt barbati, nu pizdificati cum sunt 70-80%... acum depinde la ce gen de femeie te raportezi tu
Acelasi vrajeala sufletul conteaza bla, bla
Bine ca mi-ai spus ca se dau ceasurile inapoi, ca altfel nu imi dadeam seama, cat despre partea cu fata, nu stiu ce sa spun, te-ai gandit ca fetele te refuza, pentru ca trebuie mai intai sa le cunosti, in loc sa le spui sa iasa cu tine, iar ele nici sa nu stie de existenta ta?
Ce nu stiai ca azi dăm ceasurile cu o oră înapoi?
Nu, acum am aflat si eu, si ca sa fiu sigur am intrebat-o pe mama si mi-a confirmat asta, daca nu spuneai tu asta in postare, poate maine aflam si eu asta!
Deci am facut un lucru bun.
Hmmm... sa zicem ca asa este!
Este un site de socializare si de dating parca twoo.nu stiu, am avut si eu cont acolo, mai mult din greseala.credeam k e un fel de Facebook dar e site de întâlniri.nu mi-a placut dar tie e posibil sa ti placa.o sa fii zilnic bombardat cu mesaje de la fete, femei.acum,e posibil sa nu fie pe gustul tau.k.alt site din asta dk vrei sentimente.ro
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: