Sfatul meu ar fi sa rupi orice legatura cu acest baiat, pana va invata ce inseamna respectul.
El nu respecta relatia pe care o are de un an cu fetita de 16 ani,cautand sa faca sex cu tine si ascunzandu-i nevoile lui sexuale,nu te respecta nici pe tine,cerandu-ti sex fara sa fie capabil sa se implice in mai mult,nu se respecta nici pe el ca om,incurcandu-se cu doua,cu una se plimba de mana si cu cealalta sare in pat!
Baiatul asta inainteaza in viata,ascunzandu-se sub tot felul de masti,una pentru tine, una pentru iubita lui si restul inca nu le stim.
Nu intra deloc in povestea asta si indeparteaza-te, cat mai e timp.
Pentru ca daca il si placi, tu vei dori mai mult de la el, el cum e incurcat cu fata de 16 ani, nu va putea sa-ti ofere nimic si te vei trezi folosita numai din cauza ta.
Refuza-l si rupe relatia cu el.
Si iubeste-te pe tine si binele tau, intotdeauna, nu lasa slabiciunile sa te conduca!
Bine?
Cred ca ar fi bine sa-l dai de gol la prietena ca sa stie cu ce nesimtit umbla, date pe langa el sa iti arate fb prietenei si apoi o dai de gol sau poti refuza sa te mai vezi cu el.
Eu te sfatuiesc sa nu te bagi in incurcatura asta.
El e intr-o relatie.Nu cred ca prietena lui ar fi incantata sa auda de prezenta ta in viata lui in felul asta.
Probabil, din moment ce voi doi sunteti prieteni, o cunosti si pe ea.E aiurea.
Probabil ea fiind mica, inca nu face sex cu el si el are nevoie de cineva care sa ii satisfaca nevoile. Nu vad cu ce te-ar ajuta pe tine asta.
Plus ca si tu esti destul de mica si risti sa nu poti sa privesti totul detasat si strict sexual si sa incepi sa simti cate ceva pentru el. Atunci chiar ca va fi nasol.
Probabil prietena lui nu vrea sa-i ofere sex si atunci apeleaza la tine. Chiar nu ai si tu putina mandrie? Vrei sa fii pe post de gonflabila?
Ar trebui sa iti scoti din cap aceasta atractie. "El are prietena dar vrea sex cu mine". Vrei sa fii jucaria lui sexuala? Foarte posibil pe cea de 16 o pastreaza, considerand-o fata cuminte si de la tine vrea sex. Unde iti este demnitatea? Ce femeie se bucura doar pentru ca un barbat vrea sa faca sex cu ea, adica sa o foloseasca? In plus sa te bagi in relatia cuiva este foarte urat. Oricat de mult ti-ar spune ca e OK daca ai accepta sa ai relatii sexuale cu el, nu ar trebui sa accepti. Cel mai probabil te-ar folosi si nu ar fi exclus ca la un moment dat sa se si plictiseasca de tine, ca apoi sa te arunce din viata lui. Unde iti este mintea? Gaseste un baiat disponibil care sa te respecte si nu strica relatiile altora ca nici tie nu ti-ar placea sa iti strice o alta femeie relatia pe care ai avea-o cu iubitul tau. Deci ceea ce tie nu iti place, altuia nu face. Si nu uita! A te lasa folosita de altcineva presupune lipsa de respect de sine. Daca tu nu te respecti pe tine atunci cum vrei sa te respecte altii?