| MathiassBarlo a întrebat:

Dau funda! Am 15 ani si am o mare nelamurire.Nu am avut nici o data o iubita, dar acum ca am intrat la liceu m-am "indragostit" de 2 fete..Si nu, nu este clasica intrebare:X sau y? Pentru ca una din ele are iubit si nu vreau sa ma bag in relatia lor, pentru ca asa s-ar putea baga si altul in relatia mea si ar fi foarte naspa.A2a fata am aflat ca simte si ea o atractie pentru mine, vorbim zilnic, am iesit de 2-3 ori pe afara insa faza este urmatoarea: eu i-as da o sansa insa imi e frica ca o ranesc..Noi suntem foarte diferiti: Ea K-Pop, eu Rap.Eu mancare italieneasca ea junk food.Eu gras, ea slaba.Eu inalt, ea putin mai scunda.Eu filme, ea anime. Suntem foarte diferiti si imi e frica ca, dupa cateva luni ne vom desparti si o voi rani si nu as vrea sa se intample asta..Stiu ca ea se ataseaza foarte repede pentru ca avem destul de multi prieteni comuni. Insa avem si pasiuni comune: Gaming, plimbatul cu bicicleta, etc. Ce parere aveti? Va rog sa nu veniti cu comentarii de genul: "Ce este aceea iubire la 15 ani?" Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Iubirea nu e matematica, nu alegi de cine sa ți placa, poate sa fie diferita de ce ți imagenezi fiindcă dacă exista acea chimie nu mai contează altceva, în plus ai 15 ani, lasă prejudecățile sau temerile asta e vârsta la care experimentezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, las-o naiba de treaba, ai 15 ani si vrei femei, eu stiu ca societatea influenteaza sexul si dragostea asta ca-n filme de romantica cu dragoste nebuna si plina de erotism unde totul e perfect prin mass-media, dar las-o naiba ca ai 15 ani nici major nu esti si mori de suferinta ca n-ai iubita. Uita-te in oglinda, ai trait abia 10% din viata asa si te vaiti ca mori ca n-ai iubita. Sunt oameni fara sa fi avut o relatie pana la 40 de ani si tu mori de la 15 ca n-ai femei. Iesi in natura, alearga, invata pentru scoala in avans, lasa naiba iubita ca ai tu timp de ele. Vezi-ti de scoala.

| Canela344 a răspuns:

Dude caracteristicile astea : muzica, mâncare, entertainment..ect, nu prea contează, de obicei persoanele de caracter opus se atrag + cu - face +
Dar la un singur lucru mi-a pus cap, Se uită la anime
Se spune că persoanele care se uită la anime-uri sunt cele mai romantice persoane din lume (culmea eu am 17 ani și tot single?)
Eu zic să faci "pasul" ăla, în fond nu ai nimic de pierdut, ea la fel
Doar un singur lucru să faci înainte dacă vrei repede acțiune, Întreb-o dacă se uită la Hentai?
Good'luck ✌️

| Sofer a răspuns:

Băgate cu ea în relație.