Nu inteleg care-i problema ca visez cu fete...ce-ai vrea sa visezi cu baieti? E normal la varsta asta sa inceapa sa iti placa fetele.dar mai usor cu fanteziile cu masturbatul mai bine gandeste-te cum ar fi sa ai o prietena cu care sa te plimbi.sa te saruti...si ATAT deocamdata. Succes si nu te mai gandi la prostii!
Ai zis ca te masturbezi de la 10 ani? Deci singura rezolvare e sa te apuci de o fata de la 13 cati ai iar dupa sa o intrebi cum e masturbarea la fete. Dupa ce-ti va spune vei sti cum e si de cate ori trece o fata si te intrebi iti zici " Pai stai asa ca aia so simtit asa, asa se va simti si asta ca tot aia are in pantaloni". Sper sa ma fi inteles sau sa te fi ajutat.
Pai chiar daca ma amuza un pic situatia ta... ceea ce nu e prea de ras vreau sa te sfatuiesc ca e prea devreme cu masturbarea! si vai de capu`meu la 13 ani te uiti dupa fete sexy? eu la varsta ta (chiar daca sunt fata) ma concentram asupra invatatului )in fine! Cand iti mai vine asta in minte incearca sa te gandesti mai bine la altceva, cum ar fi parintii tai, rudele(ca pana la urma nu ti-l poti imagina pe tatal tau masturbandu-se! nu? sau cine stie).Si pentru ca te gandesti prea mult la asta, de aceea ai vise d'astea
Evita tot ceea ce are continut explicit sexaul(reviste,filmulete pe net, filme erotice pe la tv)iar cand esti foarte excitat si simti ca nu mai rezisti iesi si ia o gura de aer. Sper sa iti fie de folos(si colac peste pupaza, gandeste-te ca e si un pacat enorm)
Mersi selena, nu e problema masturbarea mea fac doar cand am chef faza era alta, dar in fine cred ca o sa tin cont de sfatu tau, dar de masturbare nu ma lasa sa usor plus ca mai fumez si nu stiu daca influenteaza, Oricum vreau doar sa scap de visele alea cu fetele.
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: