Dragoste in nici un caz atat de repede, dar ai sanse sa faci sex cu ea (fara implicatii, fara sentimente, doar sa va folositi unul de corpul altuia pentru a obtine placere).
Profitor disperat!
Daca nu o placi las'o in pace. Auzi la el "prima intalnire nu a fost interesanta". As vrea sa stiu si eu sensul cuvantului "interesant" pentru unii dintre voi. Nesatul!
...nu cred, insa ii poti spune ca ai vrea sa o cunosti mai bine...sa faci un apropo pe subiectul " hai sa facem dragoste" si vezi reactia ei
Da...cred ca daca de pe la a2-a intalnire ati facut asta cred ca poti sa ai noroc si pe la a-4-a sa faci dragoste cu ea, dar sfatul meu ...nu te grabi
Cati ani ai tu., dar ia? Eu mai mult de 15 nu va dau. Daca nu i`ti place de ia eu zic sa o lasi in pace.Ce vrei sa faci tu (sex cu ia )inseamna sa profiti de inocenta ei ca sa zic asa.Riscati si un copil in felul asta. Ceva i`mi zice ca esti disperat sa faci cu ori ce pret sex si deci prezervativul la tine cred ca este un obiect ce il foloseau faraoni pe timp de iarna (adica e un mit pentru clasa 1 neuron)Eu zic sa mai astepti.
Pai daca nu`ti place de ea si vr sa o faci ca ea at esti un profitor.ea te-a lasat sa o atingi asa pentru ca crede ca o placi ce de profitori p lumea asta
Alexzz nu te teme am av parte de placeri nu duc lipsa insa nu cu profitorii! si chiar ai dreptate unora numai profitorii le plac
Desigur! Daca ai observat ca tremura de placere. Duuh! Oricum la varsta ei e plina de hormoni si o mananca tare . Si nu ai nevoie de 7 intalniri daca stii cum sa o iei. Funda?
Kittykat cumva nu ai avut parte de placeri? Sa stii ca majoritatea fetelor nu le pasa de profitori...Vor doar placere
Esti un nesimtit. vrei doar sa faci sex cu ea... daca zici ca nu-ti place.un nonconformist