Salut, singur vei putea descoperi cuvintele "magice" incearca sa te gandesti la tot ce va legat pana acum, gandeste-te ca ea e viata ta... Vei putea accepta faptul ca e departe de tine? Fii puternic, fii barbat! Gaseste cuvintele potrivite, traieste viata.
Sa iti zicem noi cuvinte sincere? )
boss daca eu iti zic ce sa ii zici si tu nu ai pe inima sa ii spui asta... sa ales prafu de sinceritate or sa fie doar cuvinte frumoase
Are dreptate kynet, nu o sa mai fie sinceritate daca nu sunt de la tine din suflet Incearca sa vezi ce simti pentru ea si explica-i.
Daca nu o impresioneaza ce ai in inima inseamna ca nu e pentru tine.
Daca nu merge ia-ti o fata pe inima ta care sa te inteleaga care sa te iubeasca enorm nu sa-si bata joc de tine.De obicei fetele care sunt mai copilaroase sunt mai iubitoare si nu inseala.ele iubesc asa cum esti.Asa sunt eu Si sincer il iubesc pe iubitul meu enorm dar si noi trecem acum printr-o cearta dar ne vom impaca repede
Succes
Pai zi ce simti tu, nu cred ca ai nevoie de cuvintele altuia! Trimite-i un sms si spune-i ce simti, asta daca simti ceva, fii sincer cu sentimentele tale si no sa dai in penibil orice i-ai spune! Mult bafta
Mutubal întreabă: