| MathiassBarlo a întrebat:

Dau funda! Pentru voi ce inseamna dragostea? Eu m-am indragostit de o fata..Nu seamana cu "femeia perfecta pe care mi-o imaginez" insa vorbim cu ea zi de zi,a inceput sa imi placa de ea, imi place sa o tachinez dar cand se supara pun punct si ma opresc. Intelegeti ce zic! Mersii

5 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Invito la suc.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dragostea inseamna atractia de o persoana, pe care ai vrea sa o simti langa tine mereu.

Iubirea inseamna acel ceva incredibil de placut ce nu poti sa descrii, stiind ca iubesti pe cineva.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Ce inseamna pentru mine dragostea (în contextul respectiv)? Pentru mine dragostea înseamnă că țin atât de mult la o persoana și mi-o doresc atât de mult lângă mine încât nu mai pot sa vad stânga - dreapta. Femeia perfecta nu exista, fiindcă pentru fiecare dintre noi, perfect înseamnă altceva (avem cerințe diferite). Femeia perfecta este femeia de care te îndrăgostești, femeia pe care o iubești, femeia pe care o vrei lângă tine zi de zi, femeia care, chiar dacă este departe de tine stai cu ochii în telefon sa vorbești cu ea, tresari la fiecare mesaj primit din partea ei. Îți bate inima mai repede când vezi că este conectata pe platforma pe care vorbiți. Femeia perfecta este femeia care, chiar dacă o superi ii trece repede. Femeia perfecta este femeia pe care o poți tachina și te poate tachina fara sa existe supărare ci sa va amuze de fiecare data când faceți asta. Femeia perfecta este femeia la care te gândesti de când te trezești și pana adormi. Deci, bucurate de ceea ce simți. Fata respectiva trebuie sa fie frumoasa în ochii tai, nu în ochii altor persoane! Bucura-te că puteți vorbi zi de zi, nu multe persoane își fac timp pentru tine, inseamna ca tu contezi pentru ea!

| RAY a răspuns:

Fara suparare dar ti-a venit menstruatia? te uiti la telenovele? ce iubire omule, in viata asta totul e vorba de bani atat, ai bani ai femei, nu ai fug la altul, se supara ca te vede ca un catelus obsedat sexual

| Unknownzgw a răspuns:

Nu e nevoie de femeia perfectă pe care ți-o imaginezi. E nevoie de femeie pe care o cunoști, imperfectă, și care trezește în tine pe plan psihic, emoțional, fizic și spiritual ceva ce în general ai nevoie de vreo 3 droguri luate simultan ca să simți.

Dragostea e obsesia pentru modul în care cineva te face să te simți și să te manifești în lume îmbinată cu dorința și reușita returnării senzațiilor. E nevoie de o compatibilitate destul de mare pentru așa ceva, de dorință, de curaj, de un pic de nebunie.